Повторює Зеленського. Веніславський розповів про причини візиту Путіна на окуповану Херсонщину
Категорія
Україна
Дата публікації

Повторює Зеленського. Веніславський розповів про причини візиту Путіна на окуповану Херсонщину

Повторює Зеленського. Веніславський розповів про причини візиту Путіна на окуповану Херсонщину
Джерело:  online.ua

Представник президента у парламенті Федір Веніславський назвав основні причини візиту Путіна в Україну. Серед них дублювання поведінки Зеленського та затьмарення відсутності успіхів у Бахмуті.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Навіщо Путін приїхав на Херсонщину

Член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки та представник Президента у парламенті Федір Веніславський в етері online.ua відреагував на приїзд Путіна на окуповану Херсонщину та пояснив причини такого візиту диктатора.

Веніславський висловив сумніви щодо того, чи дійсно “справжній” Путін приїздив на Херсонщину, оскільки за даними ГУР, глава РФ має щонайменше декілька двійників.

Він [Путін] боїться навіть наближатися до своїх співрозмовників і сидить з ними на великій відстані, боїться вірусів, бактерій чи психологічний страх в нього. Тому я думаю, що те, що власне сам Путін був на тимчасово окупованих РФ територіях достатньо низька, – заявив він.

За словами Веніславського, візит Путіна на Херсонщину є фактичним дублюванням того, що робить президент України з перших днів.

Таким чином Путін демонструє саме внутрішній аудиторії те, що він також відвідує тимчасово окуповані території та зону бойових дій.

З літа минулого року йде штурм Бахмута і жодних успіхів ворог не має, а треба щось демонструвати – це і є головною метою присутності одного з двійників Путіна на тимчасово окупованих територіях України, – наголосив він.

Веніславський заявив, що це є фактично контентом для пропагандистських каналів, щоб підтвердити те, що окуповані території України нібито входять до складу РФ, оскільки сама влада їх відвідує.

Візит Путіна на окуповані території Херсонщини

18 квітня російські пропагандисти почали активно публікувати в мережі відео, на яких видно, як диктатор Володимир Путін нібито прибув з візитом у штаб угруповання військ "Днєпр" на Херсонському напрямку.

На відео, де президент РФ приїхав у якесь містечко чи селище та зустрічається з кимось із військових не можна зрозуміти, де саме знаходиться диктатор.

Представники Центру журналістських розслідувань стверджують, що кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін таки побував на окупованих російською армією територіях Херсонської області, однак він перебував щонайменше за 130 км від найближчих позицій російських військових злочинців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?