Представник ГУР Юсов попередив українців про російську ІПСО
Категорія
Політика
Дата публікації

Представник ГУР Юсов попередив українців про російську ІПСО

Представник ГУР Юсов попередив українців про російську ІПСО
Джерело:  online.ua

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов попереджає, що нагнітання теми загрози повномасштабного вступу Білорусі у війну проти України є інформаційно-психологічною операцією Росії.

Джерело: ютуб-канал "5 канал"

Юсов пояснив нагнітання Кремлем теми загрози нападу з боку Білорусі

Концептуально нагнітання теми загрози негайної військової загрози з боку Білорусі, як інформувало вже Головне управління розвідки, це, власне, російське ІПСО. Безмовно, про диктатора Лукашенка нам все відомо, про режим у Білорусі. Але є об'єктивні речі: кількість ударного угруповання, готовність сил і засобів та інші моменти, які нам дозволяють стверджувати, що станом на сьогодні загрози з боку Білорусі повномасштабної наземної операції, її участі на боці Росії немає, - наголосив представник ГУР.

За словами Андрія Юсова, якщо ситуація почне змінюватися, то українців про це обов'язково попередять.

Окрім того, він також повторови, що українські сили готові до будь-якого сценарію розвитку подій.

Представник української розвідки також звернув увагу на те, що білоруський диктатор Олександр Лукашекно уже втомився імітувати підготовку до нападу на Україну.

Але вже й диктатор Лукашенко не дуже в це грає. Ми нещодавно бачили, як він водив за ніс Лаврова під час зустрічі, і з одного боку, розповідав, як він любить Путіна, а потім сказав, що не бачить загрози з боку України, і що Україна тримається. Тобто не хоче приймати суїцидальні рішення диктатор Лукашенко, - зазначає Андрій Юсов.

Також він вкотре повторив, що ЗСУ готові повністю звільнити усі території України, хоча це буде непросто.

Україна звільняє та буде продовжувати звільняти свої території. Так, це буде важко, але неминуче… Повірте, що є абсолютна адекватна та твереза оцінка ситуації й адекватні і тверезі завдання і для українських Сил оборони, і розуміння, що ми можемо. Так от ми справді можемо звільнити наші землі, - підсумував представник ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?