Путін назвав Герасимову дедлайн по захопленню Донбаса — Юсов
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін назвав Герасимову дедлайн по захопленню Донбаса — Юсов

Путін назвав Герасимову дедлайн по захопленню Донбаса — Юсов
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін наказав новому командувачу вторгненням армії РФ в Україні Валерію Герасимову захопити Донецьку та Луганську область до березня 2023 року. З таким попередженням виступив представник прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Джерело: ютуб-канал FREEДOM

Армія РФ буду намагатися захопити Донбас у найближчі місяці

Як вдалося дізнатися українським розвідникам, очільник Кремля не звертає уваги на те, що насправді відбувається на фронті.

Російський диктатор вимагає у своїх поплічників знищення українців як окремого народу і нації, знищення України як незалежної держави.

Все-таки ми можемо говорити про пріоритетний для рашистів напрямок - це Донбас. І чергові терміни, які він визначає вже для Герасимова, скажімо, як нового керівника війни проти України, - це мета захоплення Донбасу і формування певної зони безпеки, ну, вже до березня, - розповідає представник ГУР.

За словами Андрія Юсова, що Володимир Путін уже багато разів змінював терміни поставлених задач для окупаційної влади та своїх військ.

На цьому тлі розвідники нагадують, що росіяни свято вірили в те, що зможуть "взяти Київ за три дні".

Представник ГУР переконаний, що окупанти зазнають ганебної поразки й цього разу.

Окрім того, розвідники отримали дані про ознаки підготовки армії ворога до наступу на Запорізькому напрямку.

Так, безумовно, такі дані є. Це може свідчити як про пряму підготовку до наступальних дій з боку противника, так і про певні обманні дії для того, щоб інформаційну кампанію проводити й, скажімо так, приховати справжні наміри свої на інших напрямках фронту. Уся інформація відстежується, і відповідні висновки, і заходи проводяться з боку українських Сил оборони, - наголосив Андрій Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?