Представник Сенату звинуватив Ілона Маска у голоді в США
Категорія
Світ
Дата публікації

Представник Сенату звинуватив Ілона Маска у голоді в США

Представник Сенату звинуватив Ілона Маска у голоді в США
Джерело:  online.ua

Відомий американський сенатор Берні Сандерс неочікувано для всіх публічно звинуватив мільярдерів Ілона Маска та Джеффа Безоса у проблемах нерівності та голоду в США. Засновник Tesla вирішив не ігнорувати ці звинувачення та зізнався, куди спрямує своє багатство. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  Entrepreneur.

Нещодавно один із представників Демократичної партії розкритикував статки двох найбагатших людей світу Ілона Маска та Джеффа Безоса. Політик вирішив пов’язати їх з проблемами голоду та нерівності в США.

"Зараз Безос і Маск мають більше багатства, ніж найменш забезпечені 40% населення. Тим часом в Америці ми спостерігаємо більше голоду, ніж будь-коли за останні десятиліття", – публічно почав скаржитися сенатор.

Про свою позицію з цього приводу Берні Сандерс також повідомив і в соціальних мережах. Він вважає ситуацію, що склалася жадібною та аморальною. Першим на звинувачення відреагував Ілон Маск. Останній звернув увагу на те, що його бізнес-бачення виходить за межі планети Земля: він хоче колонізувати Марс, вивести людей у космос і "зробити життя багатопланетним". Саме для цього він використовує свої статки.

"Я накопичую ресурси, щоб допомогти зробити життя багатопланетним і поширити світло свідомості на зірки", – пояснив американському сенатору винахідник.

Однак Берні Сандерса подібні пояснення не заспокоїли. На переконання політика, наразі набагато важливіше зосередити ресурси на розв'язання земних проблем, а не примарних космічних.

"Космічні подорожі – захоплива ідея, але зараз ми повинні зосередитись на Землі і створити прогресивну податкову систему, щоб діти не були голодними, люди не були бездомними, а всі американці мали охорону здоров'я. Рівень нерівності в Америці непристойний і загрожує нашій демократії", – знову публічно звернувся до Ілона Маска Берні Сандерс.

Варто зазначити, що Джефф Безос на претензії політика взагалі не відреагував.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Маск заявив про створення власної криптовалюти  на тлі нових рекордів біткоїна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?