Прем'єру "Морбіуса" з Джаредом Лето перенесли вже всьоме
Категорія
Культура
Дата публікації

Прем'єру "Морбіуса" з Джаредом Лето перенесли вже всьоме

Прем'єру "Морбіуса" з Джаредом Лето перенесли вже всьоме
Джерело:  online.ua

Sony перенесла дату виходу фільму Marvel «Морбіус» з володарем премії «Оскар» Джаредом Лето в головній ролі. У той час як раніше планувалося, що прем'єра відбудеться 28 січня, тепер він вийде в кінотеатри у форматі IMAX та у великих форматах преміум-класу 1 квітня.

Джерело:  Deadline

Одним із факторів, що спонукали до цього, називають величезний (постійний) успіх Sony у фільмі «Людина-павук: Немає шляху додому», який зарекомендував себе як найкасовіший фільм 2021 року після свого дебюту 17 грудня. На даний момент фільм Тома Холланда зібрав у світовому прокаті понад 1,37 мільярда доларів, і тепер він сподівається продовжувати "робити великий бізнес" на екранах, які раніше були збережені для Морбіуса.

У ролику лунають мотиви легендарної People Are Strange від The Doors у новій інтерпретації, а також слова:

Щоб знайти рятунок — треба нехтувати обмеженнями, ризикувати. Хочеш утекти — тікай заразтаємниче промовляє герой Лето в трейлері.

У «Морбіусі» режисера Даніеля Еспіноси Джаред Лето зображує загадкового антигероя Майкла Морбіуса. У фільмі розповідається про те, як головний герой стає вампіром після спроби вилікувати себе від рідкісної хвороби крови. Ось як описують картину критики:

Небезпечно хворий рідкісним захворюванням крові і сповнений рішучості врятувати інших, яких спіткає його доля, доктор Морбіус робить відчайдушну ставку. Хоча спочатку це здається радикальним успіхом, всередині нього звільняється темрява. Переможе добро чи Морбіус піддасться своїм таємничим новим потягам?

Метт Сміт, Адрія Арджона, Джаред Харріс, Ел Мадрігал і Тайріз Гібсон також знімаються у фільмі, заснованому на коміксах Marvel, який Метт Сазама і Берк Шарплес адаптували за власною екранізацією. Продюсерами стали Аві Арад, Метт Толмах і Лукас Фостер, а продюсерами — Луїза Рознер і Емма Ладбрук.

Основні зйомки почались наприкінці лютого 2019 року в Лондоні. У березні знімальну групу було помічено в Манчестері. У квітні зйомки почались в Атланті. У жовтні 2019 року композитором був призначений Йон Екстранд, який раніше працював з Еспіносою над попередніми фільмами.

Читайте також:

  • Я її обожнюю — Том Фелтон розповів про свої почуття до зірки "Гаррі Поттера"

  • Шрами насильства залишилися — Джоан Роулінг зважилася на шокуюче зізнання.

  • Ілон Маск кинувся на допомогу авторці поттеріани Джоан Роулінг — цікаві деталі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?