Прес-конференція Путіна: з'явилося відео відповідей на "українські" питання
Категорія
Політика
Дата публікації

Прес-конференція Путіна: з'явилося відео відповідей на "українські" питання

Прес-конференція Путіна: з'явилося відео відповідей на "українські" питання
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео з відповідями президента Росії Володимира Путіна на питання про Україну, які були поставлені йому в ході підсумкової прес-конференції.
Підсумкова прес-конференція Путіна: головні подробиці, фото і відео
Зокрема, російський президент закликав українців "домогтися того, щоб на Донбасі українську армію не вважали окупантами в своїй власній країні".
Крім того, Путін висловився про обмін заручниками на Донбасі: "З'ясувалося, що за цією формулою «всіх на всіх» стоять деякі деталі, які не влаштовують представників Донбасу. Якщо вже "всіх на всіх", то тоді потрібно прийняти рішення про їх помилування і всіх випустити, інакше домовитися буде дуже складно".
Читайте також: За хідний журналіст зміг вивести Путіна з рівноваги

"З приводу режисерів і журналістів. Режисери і журналісти повинні займатися: одні - журналістикою, а інші - виробництвом вистав і фільмів. З приводу затриманих військовослужбовців і співробітників військової розвідки України. Ніхто їх не катував і не бив", - запевнив він.
Що стосується "журналістів і кінорежисерів", то, за словами Путіна, "ні у кого немає бажання тримати журналістів, якщо вони займаються журналістською діяльністю".


Щодо переговорів у "нормандському форматі", який "не демонструє надефективності", російський президент визнав, що "залишається тільки шкодувати про те, що він працює так мляво".
"Але іншого немає. І я особисто вважаю, що робота в цьому форматі повинна бути продовжена. Якщо ми втратимо цей механізм, цей інструмент, то ситуація буде деградувати і досить швидко, чого б не хотілося", - додав він.

Читайте також: Пу тін в обмін полоненими зробив крайніми ватажків ДНР-ЛНР
У той же час Путін підтримав ідею безвізового режиму для громадян України з країнами Європи.
"Більш того, я вважаю, що візовий режим в Європі - взагалі анахронізм "холодної війни", і потрібно його позбуватися якомога швидше", - сказав російський президент.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах висміяли "гіганта думки" Путіна і його слова про мир з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?