Презентацію S.T.A.L.K.E.R. 2: "Серце Чорнобиля" перенесли. Деталі гри
Категорія
Технології
Дата публікації

Презентацію S.T.A.L.K.E.R. 2: "Серце Чорнобиля" перенесли. Деталі гри

Презентацію S.T.A.L.K.E.R. 2: "Серце Чорнобиля" перенесли. Деталі гри
Джерело:  online.ua

Реліз гри S.T.A.L.K.E.R. 2: «Серце Чорнобиля» перенесли на 8 грудня 2022 року. Раніше українські розробники комп'ютерних ігор GSC Game World збиралися представити публіці вихід у квітні, та зрозуміли, що не встигнуть «довести гру до потрібного стану».

Джерело: твітер Heart of Chernobyl

S.T.A.L.K.E.R. є акронімом — Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, Robbers (укр. Сміттярі, Правопорушники, Авантюристи, Одинаки, Вбивці, Дослідники, Грабіжники). Сюжет однієї з попередніх частин 2007 року описують так:

Виявивши відкритий шлях до центру Зони, уряд вирішує взяти його під свій контроль за допомогою операції "Фарватер", під час якої вони планують досліджувати територію перед відправкою основних збройних сил. Але незважаючи на ретельні приготування, операція провалюється, а вертольоти зазнають краху. Для з'ясування причин аварій Служба безпеки України відправляє до Зони колишнього сталкера, майора Олександра Дегтярьова.

Також декілька днів тому інформацію підтвердив близький до проєкту блогер OLDboi, він зазначив, що реліз версії гри для консолі PS5 варто чекати наприкінці цього або на початку наступного року.

Сталкери, ми вирішили перенести реліз на 8 грудня 2022 року. Ці додаткові 7 місяців необхідні для повноцінної реалізації нашого бачення та доведення гри до належного стану. S.T.A.L.K.E.R. 2 – найбільша гра в історії GSC з відповідними обсягами робіт із тестування та полірування. Рішення було непростим, але ми хочемо подарувати вам гру, яка відповідатиме очікуванням. Звісно, попереду набагато більше новин, інформації і показів: цей рік буде важливим і цікавим. А допоки – дякуємо вам за терпіння й розуміння. З любов'ю, команда GSC Game World, - йдеться в повідомленні..

Перша частина S.T.A.L.K.E.R. стала гучною заявкою вітчизняних розробників, її називають знаковою в своєму жанрі, над ідеєю і її втіленням працювали з 2001 по 2007 роки.

Все відбувається на тлі напівмістичних і антиутопічних закинутих краєвидів зони відчуження. Критики зазначають, що в грі дуже відчутний вплив творчості братів Стругацьких та Андрія Тарковського.

Світ у S.T.A.L.K.E.R. 2 буде відкритим. У грі передбачено нелінійний сюжет, де рішення гравця впливатимуть на долю персонажів, подій і навіть на весь світ Зони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?