Президент Індонезії Відодо прибув до Києва — відвідає Ірпінь та зустрінеться із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент Індонезії Відодо прибув до Києва — відвідає Ірпінь та зустрінеться із Зеленським

Президент Індонезії Відодо прибув до Києва — відвідає Ірпінь та зустрінеться із Зеленським
Джерело:  online.ua

Президент Індонезії Джоко Відодо у середу, 29 червня, прибув з офіційним візитом до Києва. Варто звернути увагу на те, що саме Відодо став першим із лідерів країн Азії, які відвідали Україну з початку повномасштабної війни, яку розпочала Росія.

Джерело: Твіттер-сторінка Джоко Відодо

Президент Індонезії Відодо прибув до України з офіційним візитом

Одинадцятигодинна подорож поїздом з польського міста Перемишль до української столиці пройшла спокійно і без заминок. Ми прибули на платформу 1 Центрального вокзалу Києва близько 08:50 за місцевим часом, де нас зустріли кілька українських офіційних осіб, - написав Відодо.

Він має намір провети переговори з українським лідером Володимиром Зеленським на тлі підготовки до саміту G20.

Перед зустріччю з президентом Зеленським я хотів би відвідати місце уламків житлового комплексу в місті Ірпінь, потім відвідати Український науково-практичний центр ендокринної хірургії Києві, - повідомив Відодо.

Згідно з останніми даними, після поїздки до Києва Відодо відвідає Росію, де проведе переговори із російським диктатором Володимиром Путіним.

Як уже згадувалося раніше, Відодо як голова G20 запросив президента України Володимира Зеленського на саміт Великої двадцятки, який відбудеться у листопаді на Балі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?