Президент-втікач Янукович неочікувано звернувся до усіх українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент-втікач Янукович неочікувано звернувся до усіх українців

Президент-втікач Янукович неочікувано звернувся до усіх українців
Джерело:  online.ua

Російські медіа оприлюднили в мережі звернення президента-втікача Віктора Януковича до українців напередодні 30-річчя незалежності нашої країни. Під час цього звернення скандальний політик старанно дублює нещодавні заяви очільника Кремля Володимира Путіна.

Джерело:  РИА "Новости"

В мережі з'явилося "звернення Януковича до співвітчизників

На початку звернення президент-втікач вкотре згадав "державний переворот" в Україні, в результаті якого він втратив владу.

Також Віктор Янукович взявся запевняти, що його режим, мовляв, "забезпечував свободу слова навіть у тих випадках, коли ця "свобода "зазіхала на підвалини державності, не переслідував членів націоналістичних організацій та на багато що закривав очі..."

"Не думаю, що це була помилкова політика. Державний переворот, що стався в 2014 році, не був результатом нашої "м'якості . Він був зумовлений реалізацією проєкту "Україна як Антиросія", і якщо ми приймемо цей постулат як даність, то все стане на свої місця" - заявив Янукович.

Також скандальний політик почав скаржитися на те, що"головною помилкою України за 30 років стала відмова від добросусідства з Росією".

"На перший погляд невинне:" Хто не скаче - той москаль", покликане допомогти зігрітися мітингувальникам на Майдані, насправді виявилося сигналом до початку політики перманентного протистояння і конфронтації з нею. До чого це призвело? До війни, до розколу українського суспільства, до перманентної соціальної нестабільності, найглибшої економічної кризи, розгулу радикальних націоналістичних організацій, переслідування опозиції, закриття неугодних режиму телевізійних каналів (тези які неодноразово повторює Путін -ред.)", - додав президент-втікач.

Окрім того, скандальний політик вкотре почав зізнаватися "в щирій любові до Батьківщини". Цього разу Янукович вирішив не приховувати, що його режим "здійснював помилки, іноді досить серйозні", однак запевнив, що при цьому, українці, мовляв, "жили краще".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?