Президентка Угорщини прибула на Закарпаття — відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Президентка Угорщини прибула на Закарпаття — відома причина

Президентка Угорщини прибула на Закарпаття — відома причина
Джерело:  online.ua

22 серпня на Закарпаття з робочим візитом прибула Президентка Угорщини Каталіна Новак. Разом з представниками Закарпатської ОВА вони обговорили, зокрема, гуманітарну підтримку області.

Джерело: Закарпатська ОВА

Прибуття Президентки на Закарпаття — причини

За інформацією Закарпатська ОВА, Каталіна Новак приїхала до області напередодні третього Міжнародного саміту Кримської платформи.

Зустріч Президентки Угорщини (Фото — facebook.com/odazakarpattya)

Глава сусідньої держави зустрілася з керівництвом ОВА, облради, Берегова та району. Разом вони обговорили результати та перспективи посилення транскордонного співробітництва, зокрема й тих проєктів, які започаткували в умовах повномасштабного вторгнення РФ, – повідомила пресслужба Закарпатської ОВА.

Зокрема, йдеться про гуманітарну підтримку, допомогу біженцям і ВПО у Закарпатському регіоні. Також організацію літнього відпочинку для українських дітей у різних місцях Угорщини та втілення спільних екологічних, освітніх, культурних.

Обговорення робочих питань у Закарпатській ОВА (Фото — facebook.com/odazakarpattya)

З ким ще зустрінеться Каталіна Новак у Закарпатській області

Також у межах візиту Президентка Угорщини зустрінеться з політичними, церковними та освітніми діячами угорської громади Закарпаття, з родиною полеглого захисника і дітьми багатодітних сімей.

Після цього Глава Угорської держави вирушить до Києва. На запрошення Президента України Володимира Зеленського візьме участь у третьому Міжнародному саміті Кримської платформи, який відбудеться 23 серпня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?