При загрозі оточення в Бахмуті будуть прийняті відповідні рішення — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

При загрозі оточення в Бахмуті будуть прийняті відповідні рішення — Зеленський

При загрозі оточення в Бахмуті будуть прийняті відповідні рішення — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ситуація у Бахмуті є найскладнішою, ворог не контролює місто. При загрозі оточення та великих втрат, будуть прийняті відповідні рішення.

Джерело: Володимир Зеленський

Яка ситуація у Бахмуті

Зеленський розповів, що у Бахмуті використовується найбільша кількість різноманітного озброєння.

Там дуже дуже складна історія і щоденно: то є достатньо артилерійських снарядів, то дефіцит. Це відбувається щоденно. То є успіх у якихось блоках Бахмута і ми йдемо вперед, або його немає і ми знов відходимо на позиції. Але. Ми знаходимось у Бахмуті і ворог не контролює Бахмут – це ситуація на сьогодні.

Він зазначив, що оперативною ситуацією займається генерал Сирський. Для нього є головним не втратити особовий склад.

Безумовно, якщо буде момент ще гарячіших подій і небезпека, що ми можемо втратити особовий склад через оточення, будуть відповідні правильні рішення генерала на місці.

Зеленський підкреслив, що чим швидше доїжджає до України відповідна амуніція від міжнародних партнерів, тим швидше Сили оборони будуть виборювати ситуацію не тільки в Бахмуті, а й по всій лінії зіткнення.

У ЗСУ спростували заяви Пригожина про захоплення Бахмута

Засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин нещодавно оприлюднив відео, де заявив, що його найманці нібито "взяли Бахмут", щоправда, цього разу "юридично".

За його словами, над адміністрацією міста підняли російський прапор в пам’ять про вбитого пропагандиста Владлена Татарського.

Речник Східного угрупування ЗСУ Череватий заявив про неправдивість заяв про "захоплення" Бахмута.

Бахмут — український, і вони нічого не захопили і, м’яко кажучи, дуже далекі від цього, — зазначив Череватий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?