Пригожин погодився на пропозицію Кадирова щодо Бахмута
Категорія
Політика
Дата публікації

Пригожин погодився на пропозицію Кадирова щодо Бахмута

Пригожин погодився на пропозицію Кадирова щодо Бахмута
Джерело:  online.ua

Поплічник диктатора Володимира Путіна та власник Групи "Вагнера" Євген Пригожин офіційно підтвердив, що нібито готовий передати позиції своїх найманців у Бахмуті воякам так званого очільника Чечні Рамзана Кадирова.

Джерело: пресслужба Пригожина

Пригожин згодився передати кадирівцям позиції в Бахмуті

Я дякую Рамзану Ахматовичу за те, що він погодився, маючи, найімовірніше, можливості для отримання всього необхідного і всі необхідні ресурси, встати в Бахмут на наші позиції. Я вже зв'язуюся з його представниками, щоб передачу позицій почати здійснювати негайно, для того, щоб 10 травня, о 00.00, рівно в той момент, коли за нашими розрахунками ми повністю вичерпаємо свій бойовий потенціал, на наші місця встали наші бойові товариші й продовжили штурм населеного пункту Бахмут, - заявив Пригожин.

Ватажок "вагнерівців" також продовжує брехати, що нібито в Бахмуті під контролем українських військових залишилося "трохи більш як два квадратні кілометри".

Що відомо про можливий вихід Групи "Вагнера" з Бахмута

5 травня власник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин у листі до керівництва Міноборони РФ заявив, що має намір вивести своїх найманців з Бахмута уже 10 травня.

За словами посіпаки Путіна, він ухвалив відповідне рішення, що команда Сергія Шойгу не дає його бойовикам достатню кількість боєприпасів, і він, мовляв, не хоче, щоб через це його люди були "приречені на безглузду загибель".

Представники ЗСУ зізнаються, що скептично ставляться до заяв Пригожина про вихід його найманців з Бахмута.

Ввечері цього ж дня Кадиров запропонував свою допомогу в окупації Бахмута.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?