Пригожина могли вже вбити. Експерт проаналізував останні події у Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Пригожина могли вже вбити. Експерт проаналізував останні події у Росії

Пригожина могли вже вбити. Експерт проаналізував останні події у Росії
Джерело:  online.ua

На переконання колишнього співробітника КДБ і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергія Жирнова, принизливі фото оголеного Євгена Пригожина, які нещодавно опублікували у мережі, вказують на те, що з ним не все гаразд.

Джерело: "24 Канал"

Чи живий ще Пригожин

Жирнов звертає увагу на те, що в російського диктатора й близько немає такої підтримки від людей та близького оточення, хоч як би потужно не працювала його пропагандистська машина.

Те, що це викрив Пригожин, для диктатора стало справжньою зрадою. Я переконаний, що Пригожин вже вбитий, – заявив він.

Що важливо розуміти, декілька днів у тому у мережі опублікували дивне фото Євгена Пригожина.

На ньому видно, як ватажок вагнерівців сидить на солдатському ліжку в білизні та махає рукою на камеру.

Як вважає опозиціонер, цілком можливо, його опублікували саме в цей час, щоб спростувати чутки про можливу смерть "кухаря Путіна".

Намет пісочного кольору. Найімовірніше, фотографія зроблена в сирійській чи африканській пустелі. Там позаду є віконечко з емблемою та надписом англійською мовою. Сумніваюсь, що Пригожину в Білорусі потрібно було вішати надпис англійською на наметі, – пояснив свою логіку колишній розвідник.

Пригожин не виходить на зв'язок

Жирнов також звернув увагу на те, що Пригожин дуже полюбляє записувати відео- та аудіоповідомлення, однак протягом останніх днів він нічого не публікував.

Або аудіо, або відео, ніяких фото (не публікував Пригожин – ред.). Він навіть робив відео, як особисто везе контракт в якусь експедицію міноборони. Це робота кур'єра, а тут начальник-мільярдер їде в МО як кур'єр передати якийсь папірець,– зазначає опозиціонер.

Враховуючи усі ці моменти, вкрай складно сказати, де наразі знаходиться "кухар Путіна" й чи досі він живий.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?