Прилєпін в комі. Росія звинуватила США у замаху на пропагандиста
Категорія
Світ
Дата публікації

Прилєпін в комі. Росія звинуватила США у замаху на пропагандиста

Прилєпін в комі. Росія звинуватила США у замаху на пропагандиста
Джерело:  online.ua

В МЗС Росії цинічно звинуватили в організації замаху на кремлівського пропагандиста Захара Прилєпіна українські спецслужби та США і західних партнерів Києва. 

Джерело: пресслужба МЗС РФ

Росія звинувачує Україну і Захід у замаху на Прилєпіна 

У російському зовнішньо політичному відомстві зазначили, що розслідування обставин замаху на кремлівського пропагандиста триває, однак нібито вже очевидно, що замах був організований українськими спецслужбами за підтримки "західних кураторів".

Відповідальність за цей та інші терористичні акти лежить не тільки на українській владі, але на їх західних покровителях, в першу чергу на США, - заявили в МЗС РФ.

Причому, на думку російських дипломатів, вже сам факт того, що Вашингтон офіційно не засудив підрив машини з колишнім терористом "ЛНР" і активним прихильником агресії проти України, нібито "є самовикриттям для американської влади".

Що відомо про стан Прилєпіна 

Кремлівському пропагандисту зробили операцію у Нижньому Новгороді. Нібито його життю нічого не загрожує а лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий.

Лікарі діагностували у нього важку поєднану травму, мінно-вибухове поранення, контузію обох легень, а також численні перелами та забої, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу 112.

За словами губернатора Нижньогородської області Гліба Нікітіна, після операції пропагандист приходив до тями, але зараз він введений в медикаментозний сон, щоб швидше відновлюватися.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?