Пріоритети змінилися. Світоліна поділилася планами на майбутнє
Категорія
Спорт
Дата публікації

Пріоритети змінилися. Світоліна поділилася планами на майбутнє

Еліна Світоліна
Джерело:  CNN

Легендарна українська тенісистка Еліна Світоліна здивувала своїх фанатів з різних куточків світу кар'єрними рекордами. Не забувала перша ракетка України й про допомогу батьківщині. Світоліна відверто зізналася, що її життя змінилося, одна вона не збирається здаватися.

Світоліна планує дивувати світ новими перемогами

Минулого року зірці світового тенісу довелося зробити паузу в кар'єрі у зв'язку з вагітністю.

Попри те, що більшість шанувальників українки не вірили в її стрімке повернення у спорт, Світоліні вдалося шокувати всіх.

Як відомо, у квітні 2023 року Еліна повернулася в Тур та завоювала свій 17-й титул у кар'єрі на WTA 250 у Страсбурзі.

Що цікаво, Еліна Світоліна досі мріє виграти турнір Grand Slam, хоча її життя кардинально змінилося на тлі народження доньки та початку повномасштабної російсько-української війни.

Звичайно, я хочу виграти турнір Grand Slam, але тепер я відчуваю, що пріоритети сильно змінилися після народження Скай та появи інших цілей, пов'язаних з UNITED24 та моїм фондом. Я відчуваю, що пріоритети дещо змістилися. Я хочу грати та вигравати. Я хочу вигравати кожен матч, коли виходжу на корт. Але зараз я також намагаюся насолоджуватися цим, насолоджуватися всією цією мандрівкою, яка у мене є, і просто не надто напружувати себе, – зізналася журналістам перша ракетка України.

Що важливо знати про досягнення Світоліної у турнірах серії Grand Slam

Станом на грудень 2023 року найвищими здобутками зірки українського тенісу у мейджорах є півфінальна стадія в US Open, а також двічі на Вімблдонському турнірі.

На турнірах в Австралії та Ролан Гаррос Еліна Світоліна зупинялася на стадії чвертьфіналу.

  • Австралія – 1/4 фінала (2018, 2019)

  • Франція – 1/4 фінала (2015, 2017, 2020, 2023)

  • Вімблдон – 1/2 фінала (2019, 2023)

  • США – 1/2 фінала (2019)

За словами спортсменки, вона має намір повернутися на корт на початку 2024 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?