Про що свідчать атаки БпЛА по російському Сочі — пояснення британської розвідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Про що свідчать атаки БпЛА по російському Сочі — пояснення британської розвідки

Бавовна в Росії
Джерело:  online.ua

Успішні атаки ударних дронів по російському курортному місту Сочі у Краснодарському країни свідчать про просування війни углиб території РФ. 

Як в британській розвідці оцінюють атаки БпЛА по Сочі

У розвідці Міноборони Великої Британії зазначають, що атаки безпілотників по улюбленому курортному місту кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна та наближених до нього олігархів свідчать про те, що від розв’язаної Росією війни проти України страждають регіоні, далекі від зони бойових дій.

1 жовтня внаслідок атаки ударних БпЛА було пошкоджено вертолітний майданчик в аеропорту Сочі.

До цього 20 вересня внаслідок аналогічної атаки дронів спалахнула пожежа на нафтобазі на території поблизу аеропорту.

Удари поблизу міста є прикладом того, що війна безпосередньо впливає на російське населення далеко від українського кордону, - зазначають аналітики британської розвідки.

Як українські військові діють на території окупованого Росією Криму

За словами військового експерта Романа Світана, заяви представників ГУР та відеокадри боїв із підрозділами злочинної армії РФ в Криму є дезінформацією для відвертання уваги від реально проведених операцій на лівому березі Дніпра і на території того ж кримського півострова.

Це дезінформація. Для противника в тому числі. Коли розвідка розповідає, що вони приїхали, повісили прапор, сфотографувалися, поїхали... Але у розвідки інші завдання приховані, закриті. А це робочі будні ГУР, що показали. Це відбувається щодня. Кінбурнська коса - це Лівий берег Дніпра. Далі рух йде на західний берег Криму. Розвідка виконує бойові розпорядження. А БР ніхто нікому не розповість. Тобто реальну задачу не дізнається ніхто. А ось прикриваються, природно, дезінформацією, пов'язаною там з прапорами. Це прикривається основне завдання. Тільки після виконання основного завдання прилітає "Нептун" по С-400, прилітають Storm Shadow по С-400, прилітають безпілотники, накривають станції дальньої розвідки, - зазначає Світан.

За його словами, у розвідці ніколи у подробицях не будуть розповідати про успішно проведені операції.

Ми ж не знаємо, скільки було висаджено десанту, який залишився там, зараз виконує завдання в Криму або на Кінбурнській косі, на Лівому березі, або скільки забрали людей, висаджених раніше, - пояснює аналітик.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?