Професор нейропсихології назвав типи сексуального інтелекту. Як вони формуються
Категорія
Україна
Дата публікації

Професор нейропсихології назвав типи сексуального інтелекту. Як вони формуються

Професор нейропсихології назвав типи сексуального інтелекту. Як вони формуються
Джерело:  online.ua

Професор нейропсихології Богдан Ткач назвав основні типи сексуального інтелекту з прикладу картини Мікеланджело Створення Адама.

Джерело:: ютуб-канал online.ua

Які бувають частини мозку і як вони впливають на сексуальне життя людини

Експерт розповів про будову мозку та інтелекту загалом на прикладі картини Мікеланджело Створення Адама.

Якщо на мозок подивитися і використати картину Мікеланджело «Створення Адама», і ось примружити очі і подивитися на Бога з Євою в оточенні ангелів, то там, де знаходиться голова Бога, – це дорсолатеральна частина мозку, - зазначив він.

Ткач пояснив, що ця ділянка відповідає за творчість. Ця ділянка краще не рухати, дати їй можливість розвинутися у добрих соціальних умовах, щоб кілька поколінь пожили інтенсивним культурним життям.

Якщо глянути нижче голови Бога – там, де рука простягається до Адама, то однією рукою Бог обіймає Єву, а іншою рукою вселяє життя в Адама, то це орбіто-фронтальна частина мозку, – додав він.

Професор зазначив, що вона відповідає за менеджерські здібності, тобто можливість побачити суть проблеми, шляхи її вирішення та довести справу до логічного завершення.

Якщо подивитися на картину «Створення Адама» там, де нижча рука, така темна частина, ангел у глибині, то це вентромедіальна частина мозку, – продовжив пояснення нейропсихолог.

Він додав, що ділянка відповідає за емпатію, за співпереживання, за сумління. Якщо її немає – вона генетично формується і у певному середовищі: якщо була дбайлива сім'я, вона розвивається, якщо було дике суспільство, то ні.

І четверта частка: там, де Бог, перед ним знаходиться ангел, який його випереджає. І там, де ніжка ангела, це передня цингулярна кора, – повідомив Ткач.

Вона відповідає за просування до інновацій, і в кого вона розвинена, ті люблять щось нове, здатні керувати складними процесами у виробництві, тобто можуть розпланувати, що, за чим, як і бачити цей процес.

Які бувають типи сексуального інтелекту

Експерт зазначив, що метакогнітивна сфера визначає, який у вас буде тип сексуального інтелекту. Немає чистокровних – є певні комбінації функціонального рівня розвитку різних ділянок.

Якщо розвинена досолатеральна частина, то людина підходить до всього творчо в оформлені місця, вибір часу, все дуже підносить. У кого вона ослаблена, такі люди віддають перевагу перевіреному і переважно є суб'єктами у БДСМ субкультурі. Вони, власне, ті особи, над ким домінують, - пояснив він.

Він також розповів про домінування інших ділянок.

Беремо ділянку орбітофронтальну. У кого він добре розвинений, ця людина просто, ну, майстер у флірті, вибудовуванні цієї поетапності, як взаємодіяти, то одне подарувати, то інше, то піти, то викликати почуття провини, ще щось. Якщо взяти людину з розвиненою вентромедіальною частиною мозку, то це людина більша за таку, знаєте, тантричну. Вона відчуває стан іншої людини. Може навіть під час кохання взяти під контроль тіло партнера та ним керувати, і знати, що йому подобається, що ні, – зазначив Ткач.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?