Промоутер Ф'юрі оцінив шанси на абсолютний бій з Усиком замість реваншу з Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Ф'юрі оцінив шанси на абсолютний бій з Усиком замість реваншу з Джошуа

Промоутер Ф'юрі оцінив шанси на абсолютний бій з Усиком замість реваншу з Джошуа
Джерело:  online.ua

Британський боксер Тайсон Ф’юрі, який нещодавно захистив свій чемпіонський титул WBC у бою проти Деонтея Вайлдера, може зустрітися на ринзі з Олександром Усиком - промоутер оцінив ймовірність такої події.

Джерело: talkSPORT

За словами промоутера Френка Воррена, шанси на проведення такого бою за звання абсолютного чемпіона залежать повністю від Ентоні Джошуа - у їхньому з Усиком контракті узгоджено проведення обов’язкового реваншу.

“В Усика є опція реваншу з Джошуа. Якщо Ентоні захоче відійти в сторону, то я впевнений, що ми зможемо легко влаштувати бій Ф'юрі - Усик. Чи піде на це Джошуа? Я сумніваюся. Можливо, він це зробить, але я не знаю точно. Ми б хотіли влаштувати цей бій. Якщо Тайсон захоче продовжувати боксувати, то йому доведеться захищати титул. Перед третім поєдинком з Уайлдером Ф'юрі говорив, що хоче провести ще п'ять боїв. Тепер їх залишилося чотири, а потім він вирішить, що захоче робити далі”, - наголосив Воррен.

Нещодавно обидва, Ф’юрі та Усик, здобули перемоги у важливих боях - британець захистив пояс від американця Вайлдера, а Джошуа втратив свої титули на користь українського боксера.

Потенційний бій Усика та Ф’юрі

За словами промоутера Боба Арума, який очолює компанію Top Rank, він нібито вже запропонував подібний сценарій своєму колезі Едді Хірну, менеджеру британця Ентоні Джошуа.

Він вважає, чинні чемпіони мають провести об’єднувальний бій для визначення найсильнішого. Це стане можливим, якщо Ф’юрі у ніч на неділю, 10 жовтня, переможе американця Деонтея Вайлдера у третьому бою.

Своєю чергою Джошуа після такої тимчасової паузи битиметься проти абсолютного чемпіона.
Арум уточнив, що Хірн був здивований такою ініціативою, однак не відповів повною відмовою від самого початку.

Бій Усик — Джошуа

У ніч на неділю, 26 вересня, у протистоянні в Лондоні українського боксера Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа переміг Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Усик втретє бився у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, британець ж захищав свої титули. Український боксер переміг в поєдинку за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?