В Усика відреагували на критику бою з Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

В Усика відреагували на критику бою з Джошуа

В Усика відреагували на критику бою з Джошуа
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик в результаті перемоги над британцем Ентоні Джошуа зміг здобути одразу чотири чемпіонські пояси, володарем яких раніше був його суперник, – WBA Super, WBO, IBF та IBO.

Джерело: "24 канал"

Чому експерти критикують бій Усик-Джошуа

За словами експертів та вболівальників, бій українця та британця в 12-му раунді завершився занадто рано. Саме це, як вони вважають, зіграло на користь Ентоні Джошуа, який був затиснутий у куті рингу.

Промоутер Усика Олександр Красюк вирішив відповісти на ці докори. Він звернув увагу на те, що час останнього раунду склав три хвилини. Як стверджує представник українського чемпіона, в трансляції секундомір відображав некоректний таймінг протистояння.

"Секундомір був увімкнений у момент, коли рефері сказав: "Бокс"! Це був дванадцятий раунд, і рефері запросив хлопців привітати одне одного з останнім раундом – це нормально, це нормальна практика. У цей момент був увімкнений секундомір. І з моменту гонгу до ввімкнення секундоміра було 5 секунд. Нас це питання також хвилювало, і ми наступного ранку разом із секундоміром все поміряли за трансляцією. Дійсно, від гонгу до гонгу було рівно три хвилини", – пояснив Олександр Карасюк.

За словами самого Олександра Усика, він не розчарований у відсутності нокауту проти Джошуа.

"Переміг, Слава Богу. Перемога є, для чого людині обов'язково падати? У нього є рідні, близькі, це великий шматок здоров'я в мінус, коли людина падає в нокаут і валяється без свідомості. Я взагалі, якщо чесно, не за те, щоб люди падали без свідомості, а потім ставали і забували який день, приходити до тями. Провів поєдинок, 12 раундів відбоксували, яскраво, людям сподобалося – усе гуд. Не було нокаута, та й Слава Богу. Будемо здоровішими з Антохою", - кумедно прокоментував претензії фанатів та вболівальників український боксер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?