Промоутер Ф'юрі запропонував бій з Усиком замість його реваншу з Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Ф'юрі запропонував бій з Усиком замість його реваншу з Джошуа

Промоутер Ф'юрі запропонував бій з Усиком замість його реваншу з Джошуа
Джерело:  online.ua

Промоутер британського чемпіона Тайсона Ф’юрі виступив з пропозицією щодо відтермінування бою-реваншу між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа - все заради дуелі за звання абсолютного чемпіона.

Джерело: SecondsOut

За словами промоутера Боба Арума, який очолює компанію Top Rank, він нібито вже запропонував подібний сценарій своєму колезі Едді Хірну, менеджеру британця Ентоні Джошуа.

Він вважає, чинні чемпіони мають провести об'єднувальний бій для визначення найсильнішого. Це стане можливим, якщо Ф’юрі у ніч на неділю, 10 жовтня, переможе американця Деонтея Вайлдера у третьому бою.

Своєю чергою Джошуа після такої тимчасової паузи битиметься проти абсолютного чемпіона.

“Якщо Тайсон виграє у Деонтея, то, можливо, все вчинять розумно і дадуть можливість влаштувати бій за звання абсолютного чемпіона між Ф'юрі й Усиком. Але з умовою, що потім Джошуа зустрінеться з переможцем їхньої дуелі. У підсумку у кожного буде свій шматок пирога – хіба це погано?” - стверджує Арум.

Він уточнив, що Хірн був здивований такою ініціативою, однак не відповів повною відмовою від самого початку.

Аналогічний крок було запропоновано ще коли організовували бій за абсолютне чемпіонство між Ф’юрі та Джошуа. Тоді Усику запропонували відтермінувати свої чемпіонські претензії до ЕйДжея, аби дозволити великий та видовищний бій - український боксер мав би битися з переможцем такої зустрічі.

Бій Усик - Джошуа

У ніч на неділю, 26 вересня, у протистоянні в Лондоні українського боксера Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа переміг Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Усик втретє бився у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, британець ж захищав свої титули. Український боксер переміг в поєдинку за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Ф’юрі оголосив, що хотів би особисто підготувати свого колегу-боксера Джошуа до бою-реваншу Усика. Водночас він наголосив, що не сумнівається у власній перемозі над Усиком у разі зустрічі на ринзі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?