Ф'юрі озвучив бажання тренувати Джошуа до реваншу з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі озвучив бажання тренувати Джошуа до реваншу з Усиком

Ф'юрі озвучив бажання тренувати Джошуа до реваншу з Усиком
Джерело:  online.ua

Британський чемпіон Тайсон Ф’юрі оголосив, що хотів би особисто підготувати свого колегу-боксера Ентоні Джошуа до бою-реваншу проти українця Олександра Усика, який нещодавно відбив у того титули WBA, IBF, WBO і IBO у суперважкій вазі.

Джерело: iFL TV

За словами боксера, який наразі готується до третього протистояння з американцем Деонтеєм Вайлдером, його британський земляк обов’язково поверне собі пояси, якщо погодиться на це.

“Я вірю, що шанс є у всіх важковаговиків. Вважаю, що якби я підготував Ентоні Джошуа до бою з Усиком, він би точно виграв би бій. Я запропонував йому свої послуги, щоб підготувати його до матчу-реваншу, і я гарантую, що він виграє. Я змушу його битися, як велику людину”, - наголосив Ф’юрі.

Водночас він наголосив, що не сумнівається у власній перемозі над Усиком у разі зустрічі на ринзі.

“Я просто думаю, що він стане ще однією моєю жертвою. Він буде ще одним номером в довгому послужному списку непереможних чемпіонів світу у важкій вазі – мене”, - додав боксер.

Бій Усик - Джошуа

У ніч на неділю, 26 вересня, у протистоянні в Лондоні українського боксера Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа переміг Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Усик втретє бився у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, британець ж захищав свої титули. Український боксер переміг в поєдинку за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Вже на початку наступного року очікується бій-реванш, який передбачено контрактом.

Ф’юрі про інших боксерів

Тайсон Ф’юрі напередодні виступив з критикою на адресу буквально всіх суперників і потенційних конкурентів-ваговиків — Деонтея Вайлдера, Ентоні Джошуа та Олександра Усика.

За словами боксера, він буквально не сумнівається у перевазі над кожним з топових представників свого найважчого дивізіону. Швидким нібито має виявитися його очікуваний бій проти американця Вайлдера — британець сподівається отримати остаточну перемогу вже до кінця 7-го раунду.

Своїх колег у дивізіоні Ф’юрі вважає неробами, які незаслужено були “розкручені” та досягли відповідного статусу сьогодні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?