Промоутер Джошуа зізнався, як ледь не був побитий за питання про реванш з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Джошуа зізнався, як ледь не був побитий за питання про реванш з Усиком

Промоутер Джошуа зізнався, як ледь не був побитий за питання про реванш з Усиком
Джерело:  online.ua

Британський боксер Ентоні Джошуа після резонансної поразки від українця Олександра Усика ледь не накинувся на свого промоутера після уточнювального запитання про реванш, стверджує сам Едді Хірн.

Джерело: TalkSport

За словами менеджера, колишній чемпіон був напружений після двобою у 12 раундів та миттєво завівся, бо побачив сумнів у питанні про готовність до матчу-реваншу.

Хірн уточнив, що його клієнт категорично висловився про бажання нового бою, в якому він оскаржить підсумки першого зіткнення.

“Я провів з ним три години після бою. Перше, що я його запитав: “Ти хочеш реванш з Олександром Усиком?”. Він подивився на мене так, ніби збирався мене задушити і відповів: “Так, ***! Я зроблю це”. Він виглядав так, ніби ось-ось перестрибне через стіл і вдарить мене”, - розповів промоутер.

Бій Усик - Джошуа

У ніч на неділю, 26 вересня, у протистоянні в Лондоні українського боксера Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа переміг Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Усик втретє бився у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, британець ж захищав свої титули. Український боксер переміг в поєдинку за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Вже на початку наступного року очікується бій-реванш, який передбачено контрактом.

Сам Джошуа нещодавно висловився про бій і уточнив, що вже ознайомився із записом.

“Я переглянув бій, проаналізував мою підготовку та виявив помилки. Я вивчив мій урок”, - наголосив боєць у Twitter.

За словами українського промоутера Олександра Красюка, сторони мають дуже стислі терміни для проведення реваншу.

“Реванш був прописаний в контракті. Він вже активований стороною Ентоні. Усик не засмутився цій умові, а навпаки зрадів. Він сказав: “О, клас, поб’ю Антоху двічі… У нас є обмеження по часу щодо реваншу, і ті дати, які Хірн сказав на пресконференції — лютий-березень, вони правильні. Зима, Олімпійський, лютий... Ну, може, якщо буде +20 в Києві, буде комфортно”, - додав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?