Промоутер Тайсона назвав винних у зриві поєдинку проти Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Тайсона назвав винних у зриві поєдинку проти Усика

Промоутер Тайсона назвав винних у зриві поєдинку проти Усика
Джерело:  online.ua

Промоутер Тайсона Ф’юрі – Френк Воррен знайшов винуватця зриву поєдинку проти Усика. На його думку, занадто гострі висловлювання в соцмережах стали причиною, чому бій не відбувся.

Джерело: Boxing-social

Хто винні, що бій Тайсона та Усика не відбувся

Промоутер чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі Френк Воррен висловив своє припущення, чому не відбувся бій британця з володарем титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком.

Він вважає, що причиною зриву поєдинку стали суперечки в соцмережах.

Знаєте, що вбило цей бій? Соціальні мережі. Всі ці срачі у соцмережах. Якби люди все зробили по-дорослому, то тоді не було б жодних проблем. Ось як все виходить: усі щось мусять сказати, потім аргументувати свої слова, а бійці у підсумку стають в позицію, – наголосив Воррен.

Воррен звинуватив Усика у зриві переговорів щодо поєдинку

Промоутер Тайсона Ф’юрі заявив, що не зможе Усика битися, якщо він цього не хоче. Та припустив, що можливо Усик і не хотів цього бою.

Якщо ви пам'ятаєте, що вони постійно говорили? Ось їхні слова: "Цей бій відбудеться 29 квітня, або ми нічого не робитимемо". Вони говорили так, бо ходили чутки про травму Тайсона, через яку він не буде готовий, - додав Воррен.

Також Воррен розповів, що боксери погодилися поділити гонорар 70 на 30. За його словами, Тайсон був готовий.

Ми були прив'язані до 29 квітня, ми забронювали "Вемблі". Все було зроблено. Тайсон тренувався три тижні. Він запросив до табору спаринг-партнерів, до нього прилетів тренер. Хіба так робить людина, яка не хоче битися, - зазначив Промоутер Тайсона.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?