Усик вже домовляється про новий чемпіонський поєдинок. Що відомо про нового суперника
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик вже домовляється про новий чемпіонський поєдинок. Що відомо про нового суперника

Усик вже домовляється про новий чемпіонський поєдинок. Що відомо про нового суперника
Джерело:  online.ua

Промоутери українського боксера-чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика вже проводять переговори про новий чемпіонський бій із британцем Даніелем Дюбуа після зриву організації поєдинку зі скандальним Тайсоном Ф'юрі.

Джерело: Twitter  журналіста видання talkSPORT Майкла Бенсона

Що відомо про організацію бою між Усиком та Дюбуа 

Зазначається, що британець нещодавно відновився після травми. Наразі промоутери Усика вже розпочали переговори із командою Дюбуа щодо організації бою.

Представники британського боксера надіслали підтвердження до Всесвітньої боксерської асоціації щодо готовності 25-річного Дюбуа виступити проти Усика.

Зокрема, промоутер Дюбуа Френк Воррен хоче організувати бій із непереможним українцем за володіння титулами WBA, WBO, IBF.

Британець наразі є основним претендентом на перший пояс зі званням регулярного чемпіона світу.

Дюбуа дебютував у професіоналах у 2017 році. З тих пір він провів 20 поєдинків, у яких здобув 19 перемог (17 – нокаутом).

Єдиної поразки британець зазнав від співвітчизника Джозефа Джойса восени 2020-го, програвши нокаутом у 10-му раунді.

Чому були зірвані переговори про поєдинок Усик-Ф'юрі

В процесі переговорів ймовірність проведення бою між Усиком та Ф'юрі ставала все нижчою через те, що скандальний британський боксер вигадував нові умови проведення бою та причини не виходити на ринг проти українця.

Щоразу ж після незгоди опонента прийняти його умови "знаходив" нового суперника. Чісора, Вайлдер, навіть Джошуа – всі вони побували в списку альтернатив "Циганського Короля". Про бій із Усиком він волів забути.

Незважаючи на те, наскільки Усик пішов на компроміс, його підштовхували до більшого, - зазначив менеджер Усика Егіс Клімас.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?