Промоутер Усика відгукнувся на ідею бою проти Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Усика відгукнувся на ідею бою проти Ф'юрі

Промоутер Усика відгукнувся на ідею бою проти Ф'юрі
Джерело:  online.ua

Український боксер-чемпіон Олександра Усик станом на жовтень має безліч кандидатів для проведення наступних боїв, стверджує його промоутер Олександр Красюк.

Джерело: Tribuna.com

За словами менеджера, можливо навіть говорити про бій боксера з іншим британським чемпіоном - Тайсоном Ф’юрі.

“Бій Ф'юрі - Усик? І все можливо на рівні теорій. На рівні практики... У нас є контракт, у нас є дане слово, по-друге, це слово закріплено на папері. Тобто у нас є зобов'язання перед Джошуа погодитися на реванш, якщо він цього хоче. Своє слово, особливо, що стосується реваншу, ми тримаємо”, - уточнив Красюк.

Він додав, що перш за все організація бою з Ф’юрі залежатиме виключно від позиції Джошуа. Саме проти нього бій в Усика у пріоритеті, однак може статися так, що чинний суперник зробить “паузу”.

“Мені згадуються деякі випадки, коли боксери не давали реванш, незважаючи на те, що він був прописаний в контракті. Я про Ф'юрі - Володимир Кличко. Ми до такого відношення не маємо, ми будемо відстоювати цю лінію. Але якщо мова піде, вона вже йде, йдуть ці розмови. Для цього необхідно, щоб Джошуа сказав: “Так, ідіть боксуйте за абсолюта, а потім він буде битися зі мною”, - наголосив промоутер.

Водночас він звернув увагу на те, що майже всі організації з боксу міжнародного рівня мають претендентів на чемпіонські титули, якими володіють Усик і Ф’юрі.

“Не треба забувати про санкційні організації. WBC - Ділліан Вайт, який вже 2,5 роки качає сходи: "Дайте мені бій за повноцінний титул". IBF - ще не призначила, був Пулєв, незабаром прилетить новий претендент. WBA - у нас вже є Хеленіус, його менеджер мені писав: "Ми готові битися". WBO - Джо Джойс. Вже є чотири людини в черзі. Зараз ми йдемо за планом, який намітили раніше і будемо балансувати, виходячи з обставин”, - резюмував Красюк.

Реванш Усик - Джошуа

Вже на початку наступного року очікується бій-реванш, який передбачено контрактом.
Сам Джошуа нещодавно висловився про бій і уточнив, що вже ознайомився із записом.

“Я переглянув бій, проаналізував мою підготовку та виявив помилки. Я вивчив мій урок”, — наголосив боєць у Twitter.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?