Пропутінські пранкери обговорили Крим та співпрацю із "слугами народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Пропутінські пранкери обговорили Крим та співпрацю із "слугами народу"

Пропутінські пранкери обговорили Крим та співпрацю із "слугами народу"
Джерело:  online.ua

Скандально відомі прокремлівські пранкери Володимир Кузнєцов ("Вован") і Олексій Столяров ("Лексус") видали себе за колег лідера російської опозиції Олексія Навального та віртуально поспілкувалися з народними обранцями від пропрезидентської політсили "Слуга народу".

Джерело: Vovan222prank

Новий пранк "Лексуса" і "Вована" щодо Криму

"Лексус"-Столяров видав себе за керівника штабу Навального Леоніда Волкова, а "Вован"-Кузнєцов – за очільника "Фонду боротьби з корупцією" Івана Жданова.

У цій "онлайн-зустрічі" брали учать глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, депутати Святослав Юраш, Марія Мезенцева, Олександр Мережко та Вадим Галайчук, а також один з лідерів кримських татар Мустафа Джемілєв.

"Крим, звісно ж, належить Україні, але нам потрібно розуміти, як ми будемо виходити з кризи, яку програму ми можемо запропонувати нашим прихильникам. Що це рік виведення військ буде, економічна реінтеграція в Україну – чи що це буде? Нам потрібно думати спільно, як ми його будемо повертати", – заявив "Лексус"

Очільник "СН" почав дивуватися, що позиція Навального чомусь різко "змінилася".

Джемілєв зразу ж заявив, що з партією Навального, враховуючи нинішні погляди опозиціонера щодо кримського й грузинського питань, "нам не по дорозі".

"Вован" під виглядом Жданова почав цікавитися, чи можна розраховувати на фінансову підтримку з боку партії "Слуга народу" організації Навального, якщо її діяльність в РФ.

Окрім того, пранкер почав стверджувати, що сам почасти українець, і підбурив співрозмовників заспівати Гімн України.

Галайчук попросив росіян не виходити з питаннями співпраці в "публічну площину", бо в Україні питання таких контактів – чутливе.

Столяров-"Волков" знову закликав до того, щоб обговорити стратегію дій.

"Крим – це не бутерброд, Крим – це мандарин, Крим для всіх – це наша нова стратегія", – сказав він.

Такі неоднозначні заяви дуже обурили Мустафу Джемілєва.

"Москва для всіх, Україна для всіх – так не буває. Що значить наша територія – для всіх?.. Є суверенітет країни – країна визначає, чи там буде курортна зона, чи потужна українська військово-морська база", - заявив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?