Просто безумство. Лукашенко запанікував через контрнаступ ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Просто безумство. Лукашенко запанікував через контрнаступ ЗСУ

Просто безумство. Лукашенко запанікував через контрнаступ ЗСУ
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко почав брехати, що усі заяви про контрнаступ Збройних сил України є "дезінформацією". Попри це поплічник Путіна продовжує благати офіційні Київ та Москву сісти за стіл переговорів.

Джерело: білоруські ЗМІ

Лукашенко не вірить у початок контрнаступу ЗСУ

Мушу сказати, найбільша дезінформація — цей "контрнаступ". Ніякого "контрнаступу", з моєї точки зору, немає і бути не може. Це просто безумство. Один до п'яти на фронті воювати за технікою і живою силою — це просто безумство! Ні, треба нагнітати, треба накручувати українців для того, щоб продовжувати й втопити нас у цьому протистоянні. У цьому сьогодні суть на фронті. Ми це бачимо. Це в нас за парканом прямо, - бідкається білоруський диктатор.

Попри свої брехливі заяви про те, що українська армія, мовляв, не зможе провести контрнаступ, Олександр Лукашенко не втомлюється просити команду Зеленського розпочати перемовини з Кремлем.

На переконання поплічника Путіна, потрібно розпочати підготовку нового документу, а не того, що Київ та Москва розробляли в лютому 2022 року відразу після початку війни.

Також нелегітимний президент Білорусі поскаржився на те, що Володимир Зеленський висуває попередні умови щодо перемовин з Кремлем.

Які можуть бути попередні умови? Треба сісти за стіл переговорів і вже там виробляти всякі умови, - наполягає білоруський диктатор.

Що відомо про майбутній контрнаступ ЗСУ

За словами глави держави Володимира Зеленського, нашим воїнам знадобиться "трохи більше часу", перш ніж вони розпочнуть масштабний контрнаступ.

Президент пояснив, що це необхідно, щоб в Україну прийшло ще більше обіцяної західної військової техніки.
На переконання Зеленського, наша країна зможе здобути перемогу до виборів у США у листопаді 2024 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?