Просто фантастика: Зеленський підкорив мережу яскравою світлиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Просто фантастика: Зеленський підкорив мережу яскравою світлиною

Просто фантастика: Зеленський підкорив мережу яскравою світлиною
Джерело:  online.ua

У Мюнхені третій день триває безпекова конференція, яка є одним з найвідомиших заходів для обговорення гострих міжнародних проблем та кофліктів. Цьогоріч її вперше відвідав український лідер Володимир Зеленський. Українські політики і дипломати, які також беруть участь в конференції, у соціальних мережах діляться світлинами з відомим підприємцем та засновником мережі Facebook Марком Цукербергом. Таке фото опублікував й глава української держави, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що першим ще зранку суботи, 15 лютого, світлиною з Цукербергом похизувався мер Києва Віталій Кличко. Український політик жартома зауважив, що це був той самий випадок, коли про селфі попросили не в нього, а він сам.

Згодом яскравим та щирим фото з засновником Facebook поділився й українсбкий лідер. Він доволі лаконічно підписав фото: "Зближуємо світ. Робимо це разом".

"Просто фантастика!; заради подібних моментів варто жити; За Вами молодими майбутнє.Віримо Вам, якщо Ви такий, як Ваш друг (Марк Цукерберг - ред) ,то виберемось; Селфі -то добре. Коли будуть пояснення щодо 12 кроків,запропонованих РФ?; Це саме те фото, на яке всі чекали", - коментують світлину користувачі мережі.

"Вираз обличчя Марка Цукерберга у момент, коли по-дружньому поскаржився йому на те, що дружина занадто зависає у фейсбуці", – написав Мельник.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в російському храмі будуть фото Зеленського та Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?