Просто крадіжка: мережа обговорює вивезення донбаського вугілля в Росію
Категорія
Події
Дата публікації

Просто крадіжка: мережа обговорює вивезення донбаського вугілля в Росію

Просто крадіжка: мережа обговорює вивезення донбаського вугілля в Росію
Джерело:  online.ua

У так званих ДНР-ЛНР повідомили про припинення поставок вугілля на територію України і розглядають можливість постачати сировину у РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
Читайте також: Шахтарям на окупованому Донбасі показали, що їх чекає в Росії
"Поставки високоенергетичного вугілля на Україну припинено і більше не проводяться. Тим не менш підприємства працюють, видобуток вугілля не зупинялася. Після введення зовнішнього управління ("віджим" українських підприємств бойовиками "ДНР-ЛНР" - ред.) Київ приймає всі можливі заходи для того, щоб перешкодити роботі цих підприємств", — заявили ЗМІ в "раді міністрів ДНР".
За словами співрозмовника агентства "ЛНР, вугілля з Донбасу тепер відвантажується в Росію.
"Обговорюються, зокрема, і поставки в Крим", — повідомив він.
Новина викликала бурхливе обговорення в мережі. Зокрема до коментарях на сайті Lenta.ru користувачі назвали поставки вугілля в Росію крадіжкою.
ген Італії: Якесь злодійство вугілля Росією в України . У Росії мало вугілля?
VAL EMS: Будуть поставляти вугілля в Гуково і Шахти Ростовської області які закрили і бабло шахтарям не заплатили
 




Як повідомляв ONLINE.UA, міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик заявив, що буде ініціювати заборону на ввезення вугілля антрацитної групи з Росії: за його інформацією, бойовики "ДНР-ЛНР" хочуть вивозити сировину на територію РФ, збагачувати його там, а потім ввозити в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?