Просто кудись зникне. Начальник штабу РДК передбачив майбутнє Пригожина
Категорія
Світ
Дата публікації

Просто кудись зникне. Начальник штабу РДК передбачив майбутнє Пригожина

Просто кудись зникне. Начальник штабу РДК передбачив майбутнє Пригожина
Джерело:  online.ua

Начальник штабу Російського добровольчого корпусу Олександр "Фортуна" розповів, яким може бути майбутнє Євгена Пригожина після невдалого заколоту.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Фортуна з РДК передбачив майбутнє Пригожина

Питання про кримінальну відповідальність Пригожина було затверджено у перші кілька годин після початку так званого «маршу Пригожина».

Після невдалого заколоту російський диктатор Путін нібито помилував Пригожина. Наразі у ФСБ заявили про закриття кримінальної справи проти нього.

"Фортуна" зазначає, що Путін назвав Пригожина зрадником і зробив це, звісно, публічно.

Але малося на увазі, що Пригожин зрадив особисто Путіна, а не зрадив батьківщину, народ і щось ще. Я думаю, що навряд чи буде якийсь судовий процес над паном Пригожиним. Швидше за все, він просто кудись зникне, та й годі. Ми особливо не побачимо його більше, і він, мабуть, також це розуміє.

Щодо інших вагнерівців, за словами начальника штабу РДК, то їх по одному саджатимуть, і взагалі розбиратимуть цю конструкцію під назвою ПВК «Вагнер».

Бо це найстрашніша штука, яка може існувати в Російській Федерації для існуючої влади, непідконтрольна збройна армія, добре навчена, що має бойовий досвід і підпорядковується не комусь із вертикалі, а просто якійсь окремій людині. Він, звичайно, був однією з веж Кремля, проте, у Росії це найстрашніший сон тих людей, які перебувають у владі, і тим більше у найближчому колі оточення Путіна.

Що відомо про заколот Пригожина

Увечері 23 червня власник групи Вагнера Євген Пригожин звинуватив Міноборони РФ в ударі по тиловому табору своїх бойовиків.

Пригожин заявив, що команду знищити табір дав начальник Генштабу Валерій Герасимов після наради з міністром оборони Сергієм Шойгу.

Пригожин оголосив «марш справедливості» на Москву, взяв під контроль Ростов і почав рухатися в бік столиці РФ.

Увечері 24 червня самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що провів переговори з Пригожиним і переконав його зупинити рух військ на Москву.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?