Просто підійшов та вдарив: Майк Тайсон зважився на гучне зізнання
Категорія
Спорт
Дата публікації

Просто підійшов та вдарив: Майк Тайсон зважився на гучне зізнання

Просто підійшов та вдарив: Майк Тайсон зважився на гучне зізнання
Джерело:  online.ua

Американський боксер-легенда Майк Тайсон зізнався, що одного разу почав бійку у в'язниці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю виданню talkSPORT.

За його словами, чемпіон ударив іншого ув'язненого. Це сталося лише раз за весь час перебування боксера за ґратами.

"Хтось щось сказав, я просто підійшов та вдарив його. Ми були замкнені протягом довгого часу, це було щось дратівливе, тому я підійшов і вдарив", - пояснив Тайсон.

Він додав, після інцидентів з ножовими пораненнями в'язнів закривали у камерах.

"Нас закрили і ми навіть не могли піти в спортзал. Когось штрикнули ножем і нас закривали. Я відчував себе нещасним там", - зізнався боксер.

Нагадаємо, Тайсона 1992 року звинуватили у ґвалтуванні та відправили до в'язниці на шість років. Боксер отримав волю через три — у 1995-му. Він завжди говорив, що не гвалтував свою "жертву" - Дезіру Вашингтон, володарку титулу "Міс Чорна Америка".

Колишній чемпіон світу неодноразово мав проблеми з алкоголем та наркотиками. Вже 1998 року він провів 3,5 місяця у в'язниці за побиття кількох людей, з машинами яких спортсмен стикався на дорозі. Також 2008 року його заарештували за вживання наркотиків під час керування автомобілем.

Як повідомляв ONLINE.UA, легендарний боксер Майк Тайсон всерйоз готується до повернення на ринг — в інтернеті оприлюднили відеонарізку з тренуваннями 53-річного бійця. На відео можна побачити, що попри вік "залізний Майк" не розгубив хватки, швидкості та сили. Він справно рухається та уражає ціль у своєму стилі. Передбачається, що екс-чемпіон проведе кілька виставкових боїв. Інших подробиць поки що немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?