Протягом тижня армія РФ втратила понад 5,6 тис військових — генерал Павлюк
Категорія
Україна
Дата публікації

Протягом тижня армія РФ втратила понад 5,6 тис військових — генерал Павлюк

Протягом тижня армія РФ втратила понад 5,6 тис військових — генерал Павлюк
Джерело:  online.ua

За інформацією першого заступника міністра оборони Олександра Павлюка, тільки протягом останнього тижня злочинна армія РФ втратила у війні проти України близько 5 тис 640 військових та 404 одиниці техніки.

Джерело: Telegram-канал Олександра Павлюка

Що відомо про втрати окупантів протягом останнього тижня 

За тиждень 20-26 березня Силами оборони України знищено близько 5640 чоловік особового складу противника, - зазначив Павлюк.

За його словами, українські військові знищили 404 ворожі одиниці військової техніки.

Йдеться про 63 танки, 94 бойові броньовані машини, 63 артилерійські системи, 15 реактивних систем залпового вогню, дев'ять установок протиповітряної оборони, 78 одиниць автотехніки та 20 одиниць спецтехніки.

Крім цього, нашими захисниками збитий один вертоліт, чотири крилаті ракети і 57 БПЛА, - зазначив заступник голови Міноборони.

У той же час представники ВМС ЗСУ повідомили про ліквідацію протягом доби 21 військового злочинної армії РФ та знищення ворожого спостережного пункту.

Наскільки вистачить в Кремля ресурсів на війну проти України 

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, в злочинної армії РФ вистачає запасів ще на 2 роки ведення війни проти України.

За даними розвідки, Росія зможе вести війну ще у 2023 та максимум - у 2024 році. Однак у разі посилення санкційного тиску на агресора, запас може зменшитися.

Воєнна розвідка Литви каже, що запас Росії – це два роки. Ми також говоримо, що вони можуть вести війну ще 2023 – максимум 2024 рік – все. Це – якщо ми говоримо про конвенційну війну. А якщо посилити санкції, то цей запас буде ще меншим, - зазначають представники ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?