ПСЖ — Баварія. Де та коли дивитися доленосний матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

ПСЖ — Баварія. Де та коли дивитися доленосний матч Ліги чемпіонів

ПСЖ — Баварія. Де та коли дивитися доленосний матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Паризький футбольний клуб ПСЖ та мюнхенська “Баварія” проведуть другу зустріч на етапі чвертьфіналу Ліги чемпіонів у вівторок, 13 квітня.

Джерело: відкриті дані турніру

За офіційним розкладом, початок матчу запланований на 22:00. В Україні його транслюватиме “Футбол 1”.
Баварці, тріумфатори Ліги чемпіонів сезону 2019/2020, проведуть матч у гостях, на домашньому стадіоні парижан “Парк де Пренс” у французькій столиці.

Чим закінчився перший матч “Баварії” та ПСЖ

Попередня гра двох видатних клубів відбулася 6 квітня. Тоді парижани подолали німецьких опонентів у драматичному матчу, сповненому динаміки. Він завершився з рахунком 3:2.

“Баварія” нещодавно втратила на тривалий час одну з головних зірок — Роберта Левандовські. Він отримав травму та не зміг вийти на поле у першому матчі проти ПСЖ та буде відсутній на другому.

Після резонансної перемоги над мюнхенцями тренер парижан Маурісіо Почеттіно звернув увагу на сьогоденний статус переможеної “Баварії”.

“Нагадаю, що ми грали проти найкращої команди Європи. Варто привітати гравців з їх чудовою грою. Обіцяю, що ми постараємося повторити цей виступ”, - наголосив він.

Натомість баварський керманич Гансі Флік додав, що його команда бореться до самого кінця попри результат.

“Баварія бореться все 90 хвилин. Це якість відрізняє нас від інших команд. Гравців, здатних вийти на поле, все менше і менше, але ми вичавлюємо із ситуації максимум. Звичайно, хтось засмучений, але ми направимо цю енергію на матч-відповідь з ПСЖ”, - резюмував він.

До квітня 2021 року команди востаннє зустрічалися у попередньому сезоні. “Баварія” та ПСЖ виявилися фіналістами Ліги чемпіонів та змагалися за головний клубний трофей Європи. Тоді парижани поступилися мюнхенцям з рахунком 1:0.

Чвертьфінал Ліги чемпіонів

Одночасно з німецько-французькою парою гратимуть один одного англійський “Челсі” проти португальського “Порту”. Британці випереджають опонентів за підсумками попереднього матчу, який завершився з рахунком 2:0.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?