ПСЖ виставив на трансфер найдорожчого футболіста світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

ПСЖ виставив на трансфер найдорожчого футболіста світу

ПСЖ виставив на трансфер найдорожчого футболіста світу
Джерело:  online.ua

Нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе вирішив не продовжувати контракт з клубом і невдовзі може змінити команду.

Джерело: L'Equipe, The Telegraph

Мбаппе йде з ПСЖ

Кіліан Мбаппе офіційно повідомив ПСЖ у листі, що він не буде продовжувати контракт ще на один рік (до 2025).

За даними L'Equipe, це рішення викликало нерозуміння у ПСЖ. Угода 24-річного француза з клубом спливає у червні 2024 року.

Журналіст The Telegraph Джейсон Берт повідомив, що після відмови Мбаппе подовжувати контракт, ПСЖ виставив форварда на трансфер.

Цікаво, що раніше Мбаппе заявляв, що ніколи не піде з ПСЖ безкоштовно.

ПСЖ вважає, що Мбаппе їх підвів, особливо після того, як вони дали зрозуміти, що готові будувати свою команду навколо нього та надали йому безпрецедентний вплив у клубі, коли він підписав поточний контракт.

Мбаппе може перейти до Реалу

Відхід Мбаппе з ПСЖ спровокує надзвичайну боротьбу за його підписання з мадридським «Реалом» .

«Реал» був розчарований рішенням ПСЖ відхилити їхню пропозицію щодо Мбаппе два роки тому.

«Реал» мав початкову пропозицію в 160 мільйонів євро, яку ПСЖ відхилив у серпні 2021 року, а згодом запропонував 180 мільйонів євро.

The Telegraph пише, що ПСЖ запитає подібну суму і зараз щоб принаймні покрити свої витрати в розмірі 155 мільйонів євро за покупку Мбаппе у Монако в 2018 році.

Якщо ПСЖ не продасть Мбаппе, це означатиме, що він зможе або підписати передконтрактну угоду з клубом за межами Франції в січні, або розірвати свій контракт і чекати наступного червня, перш ніж прийняти рішення про угоду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?