"Пташка" з Азовсталі отримала нагороду від Зеленського та присвятила її полеглим побратимам
Категорія
Україна
Дата публікації

"Пташка" з Азовсталі отримала нагороду від Зеленського та присвятила її полеглим побратимам

"Пташка" з Азовсталі отримала нагороду від Зеленського та присвятила її полеглим побратимам
Джерело:  online.ua

Захисниця "Азовсталі" Катерина Поліщук, яку в Україні та за її межами знають як "Пташку", отримала почесну нагороду з рук українського лідера Володимира Зеленського. Вона присвятила її полеглим побратимам, а також подякувала президенту країни за його стійкість, мужність та витримку.

Джерело: Інстаграм-сторінка Катерини Поліщук

"Пташка" з Азовсталі отримала нагороду від президента - фото

Варто зазначити, що українська парамедикиня отримала Орден третього ступеня "За мужність".

Дівчина також поділилася з українцями, яке значення для неї має слово "мужність".

Мужність. Як багато ховається за вісьмома літерами. Але найбільшою нагородою є обійми бійця, який цілує твою руку і в його очах ти бачиш ту саму історію, яку ніколи не дізнається ЗМІ та ніхто, окрім вас двох. Десятки бійців, які народять діток та зростять гідне продовження Нації. Як багато стоїть за цим словом… Мужність, - зазначила Катерина Поліщук.

Окрім того, захисниця "Азовсталі" не приховує, що присвятила свою нагороду полеглим побратимам, а також подякувала Володимиру Зеленському за його відвагу у ці жахливі для країни часи.

Фото - instagram.com/ptashka_from_azovstal

Нагороду я присвячую моїм полеглим побратимам, які навчили мене мужності. Багато емоцій про цю нагороду, але я вдячна і наполегливо працюватиму далі. Поважаю та всім серцем підтримую нашого президента, і переглянула про нього думку з початком повномасштабного вторгнення. Це справжній лідер та керівник. Не всі рішення зрозумілі широкому загалу, проте шлях до перемоги стрімкий і наполегливий. Дякую йому. Це надлюдська відповідальність та титанічна праця, - вважає "Пташка".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?