Пушилін після раптового зникнення записав відео в центрі Донецька
Категорія
Україна
Дата публікації

Пушилін після раптового зникнення записав відео в центрі Донецька

Пушилін після раптового зникнення записав відео в центрі Донецька
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін з'явився в Донецьку після чуток про його раптове зникнення. Ба більше, поплічник Кремля навіть записав відеозвернення на міській площі Леніна, в якому набрехав про нові "успіхи" армії РФ у війні проти України.

Джерело:  Телеграм-канал Петра Андрющенка

Пушилін записав відео в Донецьку після раптового зникнення

Хотів би звернути увагу на те, що дуже багато зараз "фейкової, брехливої" інформації. Задум, умисел противника зрозумілий: спробувати нав'язати паніку, щоб у кого б то не було зародилися якісь сумніви. Тому постараюся зараз частіше виходити [в ефір] і пояснювати, що, де і яким чином відбувається. Ми бачили і вчора дуже багато "вкидань" було, і те, що в аеропорт вже там зайшов противник. Мене намагалися звільнити і в Росію відправити. Це, звичайно, повна нісенітниця, — заявив ватажок бойовиків "ДНР".

Окрім того, поплічник російської влади кинувся розповідати нічим непідтверджену інформацією про успіхи солдатів РФ на фронті.

Він вигадав, що українські воїни зазнали втрат і "як мінімум" зупинені на різних напрямках.

Що було відомо про зникнення Пушиліна

Як уже згадувалося раніше, про це українським журналістам розповіли у розвідці.

Згодом цю інформацію частково підтвердив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Останній підтвердив, "глава ДНР" не відвідав "концерт на кістках" в місті, де повинен був з'явиться. І на той момент ніхто не знав, куди пропав Пушилін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?