Путін готовий до всього. Посол Макеєв озвучив попередження після нових погроз Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін готовий до всього. Посол Макеєв озвучив попередження після нових погроз Кремля

Путін готовий до всього. Посол Макеєв озвучив попередження після нових погроз Кремля
Джерело:  online.ua

На переконання українського посла в Німеччині Олексія Макеєва, Україна повинна бути готовою до будь-якого розвитку подій після ядерних погроз російського диктатора Володимира Путіна.

Джерело:  Die Rheinische Post

Посол Макеєв пояснив, чому не можна ігнорувати погрози Путіна

Український дипломат звертає увагу на те, що погрози очільника Кремля у жодному разі не можна ігнорувати.

Дії Путіна засвідчили, що він готовий до всього і від нього можна очікувати все. Ми, українці, повинні бути готові до будь-якого розвитку подій, – наголосив Олексій Макеєв.

Посол України в Німеччині також додав, що країні-агресорці !потрібно завдати поразки", оскільки в іншому разі "миру не буде", хоча команда Путіна могла б швидко закінчити війну, вивівши свої війська з території України.

Але Росія цього не хоче, тому нам потрібна підтримка, – наголосив дипломат.

Що відомо про нові ядерні погрози Кремля

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв вкотре вдався до публічних ядерних погроз.

Як виявилося, поплічник Путіна злякався успішного контрнаступу Збройних сил України.

Якщо уявити собі, що наступ укробандерівців за підтримки НАТО вдався і вони відторгнули частину нашої землі, то нам довелося б у силу правил указу президента Росії від 02.06.2020 піти на використання ядерної зброї... Іншого виходу просто не залишиться, – написав Медведєв.

На ці погрози одним з перших відреагував сенатор Сполучених Штатів від Республіканської партії Ліндсі Грем - він вирішив публічно заступитися за Україну.

Моїм російським друзям, які говорять про використання ядерної зброї в Україні: Ви повинні розуміти, що це був би напад на саме НАТО, враховуючи близькість України до території НАТО, – попередив американський сенатор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?