Путін готується до довготривалої війни на виснаження — ГУР
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін готується до довготривалої війни на виснаження — ГУР

Путін готується до довготривалої війни на виснаження — ГУР
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін розуміє, що не може захопити Україну швидко, тому готується до довготривалої війни. 

Джерело: представник ГУР Андрій Юсов

РФ готується до довгої війни

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов повідомив, що підготовка Росії до довготривалої війни означає те, що Кремль розуміє, що план швидкого захоплення України не здійсненний.

Тепер Путін розглядає варіант тривалої війни на виснаження.

Концепція так званої «спецоперації», насправді брутального вторгнення на територію України, полягала в наступному – Путін планував, що це мало бути швидко. І всі сили засоби противника та і загалом план так званої «СВО» – це був план швидкої війни, захоплення України. Цього не сталося, – зазначив Юсов.

Також він зауважив, що довготривалої війни на виснаження у планах Путіна не було.

Проте за останні місяці розвідка спостерігає, що РФ треба переходити на воєнні рейки та змусити своє суспільство звикнути до думки, що «війна - це надовго».

Вони мобілізують всі резерви та засоби. У них захмарні військові бюджети. Також ми скоро побачимо інші заходи економічного характеру на території РФ. Безумовно, це те, до чого готується Путін.

Юсов підкреслив, що завдання України протилежне – саме 2023-й має стати роком перемоги, докорінної зміни ситуації.

Тому що ані Україні, ані всьому цивілізованому світу, ця довга війна не потрібна, – підсумував Юсов.

Юсов додав, що це означає, що Україні потрібно більше підтримки та зброї, санкцій проти РФ і готуватися до деокупації решти територій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?