Путін готується до ракетних ударів по своїх резиденціях
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін готується до ракетних ударів по своїх резиденціях

Путін готується до ракетних ударів по своїх резиденціях
Джерело:  online.ua

На Красній поляні в Сочі, де знаходиться таємна резиденція російського диктатора Володимира Путіна, встановили зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1". Про це дізналася команда опозиціонера Олексія Навального.

Джерело:  Навальний LIVE

Біля резиденції Путіна в Сочі встановили ППО

Опозиціонерам вдалося зробити фото ЗРПК на тлі гір. За їхніми словами, "Панцир-С1" стоїть на Красній поляні, де любить відпочивати російський диктатор.

Окрім того, зазначається, що за кілометр від протиракетної установки розташований комплекс будівель на 20 га землі з вертолітним майданчиком і власним підйомником з ВІП кабінками, власником якого є російський монополіст "Газпром".

Як стверджує команда Навальний LIVE, насправді це секретна зимова резиденція очільника Кремля – місце, де він катається на лижах.

Шале побудували до Олімпіади. Одночасно з іншим дуже схожим шале по сусідству – зимовою дачею заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва. У січні зенітні ракетно-гарматні комплекси Панцир-С1 помітили біля двох резиденцій Путіна – на Валдаї та в Ново-Огарьово.

Що важливо розуміти, там також встановили ППО і на дахах кількох будівель у Москві. Насамперед йдеться про дахи ГУВС Москви, Міноборони, а також дах бізнес-центру в Тетеринському провулку.

Соратники Навального звертають увагу на те що ЗРПК розмістили так, щоб закривати підльоти до Кремля з усіх боків.

Що важливо розуміти, де-юре у Володимира Путіна є три резиденції, не рахуючи Кремля. Це Ново-Огарьово в Московській області, "Бочарів струмок" у Сочі, "Довгі бороди" ("Валдай" або "Ужин") в Новгородській області.

У Держдумі РФ уже раніше закликали бізнесменів закупляти ППО

З такою пропозицією першим виступив очільник комітету Держдуми з оборони Андрій Картаполов.

Він звернув увагу на те, що є досить недорогі засоби боротьби з безпілотними літальними апаратами, які кожна корпорація може закупити і поставити на свої об’єкти.

Влада Росії розписалася в нездатності захистити всю критично важливу інфраструктуру країни від українських атак. З урахуванням розмірів держави завжди знайдеться лазівка, через яку на нашу її територію може залетіти ударний безпілотник, — поскаржився Андрій Картаполов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?