Путін хоче змусити всі російські ЗМІ писати за держзамовленням
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін хоче змусити всі російські ЗМІ писати за держзамовленням

Путін хоче змусити всі російські ЗМІ писати за держзамовленням
Джерело:  online.ua

Після скандального матеріалу, оприлюдненого в низці російських ЗМІ про коханку міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова, яка впливає на справи відомства, Володимир Путін закликав ЗМІ не "колупатися в брудній білизні еліт", а займатися держзамовленнями.

Джерело: ТАСС

За підсумками нещодавно проведених виборів в Держдуму VIII скликання відбулася конференція керівників більшості російських політичних партій, які пройшли до парламенту. На конференції Путін закликав російські ЗМІ приділяти більше уваги не розслідуванням, а інформаційним держзамовленням, які, на його думку, більш наближені до "реального життя країни".

"Потрібно більше інформації про реальне життя країни, не якісь там колупання в брудній білизні якихось там еліт, а саме - більше інформації про реальне життя країни, про тих людей, які створюють її майбутнє, домагаються видатних результатів ... Те, що називається держзамовленням, це точно по-сучасному потрібно і можна забезпечити".

 Розслідування ЗМІ щодо Лаврова

Нагадаємо, минулого тижня в російських ЗМІ з'явилася низка матеріалів, які викривають керівництво міністерства закордонних справ, зокрема, главу відомства, Сергія Лаврова. Стало відомо, що в той час, як політик живе за рахунок відомого російського бізнесмена Олега Дерипаски, надаючи йому в замін вплив на органи влади, сам вже більше 20 років утримує коханку. Остання, в свою чергу, справляє деякий вплив на чиновників російського МЗС.

Крім того, згідно з даними ЗМІ, коханка Лаврова Світлана Полякова обзавелася автопарком і володіє великою кількістю нерухомості. У цьому ж матеріалі розповідається і про падчерку Лаврова – Поліну Полякову, яка придбала елітну нерухомість в Лондоні за 4,4 млн фунтів, коли їй був 21 рік.

Палац Путіна

На початку цього року відомий російський опозиціонер Олексій Навальний опублікував 2-годинний фільм, в якому детально показано інтер'єр і зовнішнє оформлення розкішного палацу на чорноморському узбережжі. Палац, за даними розслідування, належить президенту Володимиру Путіну і фінансується людьми з його оточення.

Крім самого палацу, на закритій території є критий льодовий палац, церква, оранжерея на 2,5 тисячі квадратних метрів, 80-метровий міст і амфітеатр. Оскільки палац розташований на крутому березі, то для виходу до моря був проритий спеціальний тунель, в кінці якого є дегустаційна кімната з видом на море, йдеться в розслідуванні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?