Путін може підірвати "брудну бомбу" на території Росії – Міненерго
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін може підірвати "брудну бомбу" на території Росії – Міненерго

Путін може підірвати "брудну бомбу" на території Росії – Міненерго
Джерело:  online.ua

Українська дипломатка та радниця міністра енергетики Лана Зеркаль звертає увагу на те, що про "брудну бомбу" команда диктатора Володимира Путіна вперше заговорила ще в березні, коли російські солдати захопили Чорнобильську та Запорізьку АЕС.

Джерело:  Рандеву з Яніною Соколовою

Зеркаль озвучала попередження щодо планів Путіна

Американські партнери вважають, що все, що було на ЧАЕС, росіяни не можуть використати, бо для вибухівки потрібні інші матеріали. МАГАТЕ проводили в себе аналіз подій на ЧАЕС. Станом на квітень говорили, що не бачать взагалі, з чого окупанти можуть зробити цю бомбу, – сказала Зеркаль.

За словами представниці Міненерго, у команди Володимира Путіна стільки часу пішло лише на те, щоб почати про це говорити.

Однак для української дипломатки давно зрозуміло, що коли влада РФ підривала власні будинки у 1999 році в Москві, щоб "мобілізувати суспільство" для війни в Чечні, то робитиме те саме й зараз.

Вона звертає увагу на те, що Кремль ніколи не змінює своїх підходів. Відтак немає впевненості, що вони не збороблять новий теракт.

У мене є враження, що якщо росіяни й робитимуть це, то на власній території. Вони здатні підірвати власних громадян дуже легко. Вони не ставляться до життя як до цінності. Для мобілізації свого суспільства Кремль це зробить і звинуватить нас, – попередила Лана Зеркаль.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?