РФ звинувачує Британію у підриві Північних потоків і причетності до удару по Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ звинувачує Британію у підриві Північних потоків і причетності до удару по Криму

РФ звинувачує Британію у підриві Північних потоків і причетності до удару по Криму
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна почала звинувачувати військових ВМС Британії у плануванні і реалізації нібито "терактів" на трубопроводах "Північний потік-1" і "Північний потік-2", а також причетності до удару по Севастополю. З такою заявою виступив офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков.

Джерело: росЗМІ

Росія звинуватила Британію у причетності до удару по Криму

Конашенков почав брехати про "теракт" проти всолдат РФ та, як він стверджує, нібито цивільних кораблів у Севатопольській бухті в суботу.

За його словами, підготовку "нападу" на Севастополь здійснювали під керівництвом членів ВМС Британії, які нібито перебувають в українському Очакові.

Представник російського оборонного відомства додав, що британські військові з цього ж підрозділу "брали участь у плануванні, забезпеченні та реалізації "теракту" в Балтійському морі 26 вересня з підриву газопроводів "Північний потік-1" та "Північний потік-2".

Що відомо про вибухи в окупованому Криму

Вранці 29 жовтня в окупованому Севастополі лунали вибухи - нібито російські кораблі "відбивали атаку безпілотників".

За словами офіційної Москви, внаслідок атаки українських дронів були пошкоджені морський тральщик "Іван Голубець", а також загородження в бухті Південна.

Представники ЗСУ озвучили припущення, що причиною суботніх вибухів в окупованому Севастополі могли стати невдалі запуски російськими загарбниками ракет протиповітряної оборони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?