Путін на параді цинічно звинувачує Захід та Україну в провокації конфлікту — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін на параді цинічно звинувачує Захід та Україну в провокації конфлікту — відео

Путін на параді цинічно звинувачує Захід та Україну в провокації конфлікту — відео
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін виступив на параді 9 травня у Москві. Він висловився щодо війни та цинічно звинуватив Захід і Україну в провокуванні конфлікту.

Джерело: РосЗМІ

Путін звинувачує Захід та Україну у провокуванні конфлікту

Сьогодні, 9 травня у Москві пройшов парад 9 травня. Президент РФ Володимир Путін виступив з черговою промовою. У ній він збрехав про наміри України та країн-партнерів, звинувативши Захід у “провокуванні конфлікту”.

Захід провокує конфлікти та перевороти, знищує традиційні цінності, щоб як і раніше диктувати свої правила, а по суті – систему пограбування та насильства — бреше Путін.

Україну, в свою чергу, диктатор називає “розмінною монетою в руках Заходу”, диктуючи вже знайомий всім наратив.

Київ став заручником державного перевороту та розмінною монетою в руках Заходу — заявив він.

Крім того, диктатор вкотре збрехав, нібито “будь-яка ідеологія переваги огидна, злочинна і смертоносна”, у той же час звинувативши “західні еліти” у нібито пропагуванні своєї “винятковості”.

На параді у Москві проїхався лише один старий танк

Вранці 9 травня на Красній площі у Москві почався черговий парад "побєдобєсія" до 9 травня. Згідно з даними російських пропагандистів, повітряну частину параду уже скасували.

З танків проїхався лише один Т-34 1940-х років та десяток БМП.

За словами представників Міноборони Росії, у військовому параді на Красній площі 9 травня 2023 року взяли участь 11 тисяч солдатів РФ.

Варто звернути увагу на те, що до складу механізованої колони увійшла 131 одиниця сучасної військової техніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?