Путін направив в ОРДЛО сотні офіцерів та генералів
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін направив в ОРДЛО сотні офіцерів та генералів

Путін направив в ОРДЛО сотні офіцерів та генералів
Джерело:  online.ua

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький офіційно повідомив, що наразі на території тимчасово окупованого сходу України постійно перебуває від 600 до 800 російських офіцерів та генералів, яких туди відправила команда очільника Кремля Володимира Путіна.

Джерело: "Донбас. Реалії"

В ОРДЛО знаходяться сотні офіцерів та генералів РФ - розвідка

За словами Скібіцького, 600-800 росіян перебувають на командних посадах 1 та 2 армійських корпусів російських окупаційних військ. Він також звернув увагу на те, що після бойових дій на території України генерали та офіцери збройних сил РФ отримують державні нагороди та кар’єрне зростання у російській армії.

Фото - facebook.com/mod.mil.rus

Якщо говорити про генералів, то після бойових дій на території України той же генерал Сергій Кузовлєв, який формував другий армійський корпус, після повернення до Росії став командувачем 20, а потім 8 армії. Після цього був призначений заступником командувача Південного військового округу ЗС РФ. Сьогодні штаби корпусів, командування бригад, полків – це діючі офіцери ЗС РФ. У жовтні-листопаді цього року відбулася ротація вищого керівного складу 2 АК. Зараз є новий командувач корпусу, який також прибув з Росії. Змінилися командири окремих бригад. І цей процес відбувається постійно, - наголосив Вадим Скібіцький.

Як уже згадувалося раніше, очільник Міністерства оборони України Олексій Резніков повідомив, що офіційний Київ потребує допомоги міжнародної спільноти у вигляді не лише оборонного озброєння, а й наступального, оскільки команда очільника Кремля Володимира Путіна має намір розв'язати повномасштабну війну. Також, за його словами, українці захищатимуться від агресора самі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?