Путін ніколи не визнає поразку у війні проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін ніколи не визнає поразку у війні проти України

Путін ніколи не визнає поразку у війні проти України
Джерело:  online.ua

Директор ЦРУ  Вільям Бернс заявив, що кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін не збирається припиняти війну проти України, оскільки все ще вірить у перемогу кремлівської окупаційної армії.

Джерело: Financial Times

Кремль відмовляється визнавати поразку у війні проти України

Зазначається, що армія РФ не змогла захопити Київ та наразі несе значні втрати на Донбасі, однак Путін все ще вважає, що окупаційна армія зможе перемогти у війні.

При цьому директор ЦРУ зазначив, що наразі не має ознак підготовки РФ до застосування ядерної зброї, однак до цього питання і надалі слід відноситись дуже серйозно.

Між тим, за словами президента України Володимира Зеленського, армія РФ блокує торгівельні шляхи України та вивозить вкрадене українське зерно, яке намагається продати іншим країнам.

Глава держави назвав ситуацію з крадіжкою Росією наших товарів, зерна та інших ресурсів великою проблемою.

Росія блокувала всі торгові шляхи, і ми не можемо експортувати нашу пшеницю. Вони окупували наші порти, і вони вивозять наші товари, - зазначає голова держави.

Володимир Зеленський (фото - facebook.com/president.gov.ua)

Президент додав, що українська сторона знає, яким саме країнам РФ має намір продати викрадене зерно, але розголошувати про них зараз не став.

Я не хочу зараз це говорити. Я не хочу називати конкретні країни, які за нашими спинами укладають угоди, щоб купувати наше зерно у Росії, що вкрали з України - не зараз. Але у нас є назви цих держав. Так що якщо вони це зроблять - ми, звичайно, повідомимо, - запевнив Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?