Путін передумав проводити екстрене засідання Радбезу щодо "українських диверсантів"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін передумав проводити екстрене засідання Радбезу щодо "українських диверсантів"

Путін передумав проводити екстрене засідання Радбезу щодо "українських диверсантів"
Джерело:  online.ua

Екстрене засідання Радбезу РФ було скасовано Путіним. Про це повідомив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков.

Джерело: росЗМІ

Засідання Радбезу РФ

Путін скасував засідання Радбезу, яке раніше було екстрено скликане, — про відміну засідання повідомив прессекретар президента РФ Пєсков.

Засідання Радбезу було сплановано екстрено. Причиною збору стала нібито "атака українських диверсантів" у Брянській області.

Проте стало відомо про скасування засідання. За словами Пєскова, сьогодні його не збираються проводити. Про це написали у пропагандистських медіа.

Також Пєсков додав, що через ситуацію, що сталася на Брянщині, російський лідер Володимир Путін скасував свою поїздку до Ставропольського краю, де мав взяти участь у відкритті Року педагога.

Як заявив Пєсков журналістам, Путін візьме участь у церемонії, але «зі зрозумілих причин у режимі відеоконференції».

Ситуація у Брянській області РФ

До цього в мережі почали активно поширюватися повідомлення про нібито "прорив української ДРГ" у селах Сушани та Любечани Брянської області.

Група диверсантів, за інформацією росЗМІ, нібито відкрила вогонь про автомобілю та взяла у заручники мешканців села Сушани Брянської області.

У різних джерелах йдеться про цифри від кількох до сотень людей, нібито захоплених "українською ДРГ".

Генштаб та командування ЗСУ офіційно не коментували повідомлення росЗМІ.

Радник офісу президента України Михайло Подоляк назвав заяви російської влади про диверсантів «класичним прикладом кремлівської провокації».

Пізніше «Російський добровольчий корпус» заявив, що це він зайшов у Брянську область, аби закликати росіян боротися проти режиму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?