ЗСУ знищили російський катер та два маломоторних човни з ДРГ
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили російський катер та два маломоторних човни з ДРГ

ЗСУ знищили російський катер та два маломоторних човни з ДРГ
Джерело:  online.ua

Українські війська уразили з артилерії російський катер на Дніпрі. Також були знищені два маломоторних човни з диверсійно-розвідувальними групами.

Джерело: керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін в ефірі телемарафону

Сили оборони знищили російський катер

Поблизу островів Херсона Сили оборони знищили один з плавзасобів, яка російські війська використовують для пересування плавнями. Це був катер та два невеликі човни.

Це був катер противника, він був уражений, найімовірніше він був знищений. Він зробив головну помилку — він потрапив у зону ураження нашої артилерії і не вийшов звідти. Це сталося поблизу острова Білогрудий, - повідомив Єрін у коментарі Суспільному.

Катер був уражений Силами оборони Таврійського напрямку 9 січня.

Тип катера наразі уточнюється

 Ситуація на Кінбурнській косі

Начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк повідомила, що росіян заїжджають на Кінбурнську косу, звідки проводять обстріли, а потім тікають.

[Обстріл Очакова] – реакція ворога на наші успіхи бойової роботи, якими ми вже могли звітувати – про накриття і техніки, і скупчення військ ворога на Кінбурнській косі. Відповіддю став удар такий масований, - повідомила вона.

Також, за її словами, ЗСУ відпрацювали по позиціях росіян на Кінбурнській косі після удару по Очакову.

Також під час обстрілу Очакова було пошкоджено портову інфраструктуру міста. Нагадаємо, що Україна розглядає використання цього порту у "зерновому коридорі".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?