У Мелітополі росіяни повторюють херсонський сценарій — Гуменюк
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мелітополі росіяни повторюють херсонський сценарій — Гуменюк

У Мелітополі росіяни повторюють херсонський сценарій — Гуменюк
Джерело:  online.ua

Очільниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк бачать ознаки того, що стосовно тимчасово окупованого Мелітополя армія Російської Федерації діє за тим же сценарієм, за яким вона відступала з Херсона.

Джерело: ютуб-канал "24 Канал"

У Мелітополі окупанти повторюють херсонський сценарій

В принципі все за тим самим сценарієм, як було і на правому березі. Напевно, він (сценарій) їм дуже сподобався. Вони спочатку скупчувались навколо Херсона, будували (укріплення), потім повідомляли, що вони залишають деякі населені пункти, потім готувалися до вуличних боїв, потім розповідали, що все ще не втрачено, потім виносили з банків та інших установ те, що вважали цінним. В принципі все повторюється, вони полюбляють наступати на ті самі граблі, тож хай працюють за тим самим сценарієм, ми принаймні знаємо, чим це все завершиться, - зазначає Наталя Гуменюк.

За її словами, російські загарбники зараз роблять все можливе, щоб облаштувати лінію оборони на позиціях вглиб території на лівому березі Дніпра і хоч якось про щось відзвітувати перед офіційною Москвою.

Як уже згадувалося раніше, міський очільник Мелітополя нещодавно повідомляв, що солдати Російської Федерації готуються до вуличних боїв у тимчасово окупованому місті.

Йому вдалося дізнатися, що у центрі окупанти встановлюють бетонні пірамідальні протитанкові споруди, які також часто називають "зуби дракона".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?