Військові РФ не готові до наступу ЗСУ на півдні України
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ не готові до наступу ЗСУ на півдні України

Військові РФ не готові до наступу ЗСУ на півдні України
Джерело:  online.ua

За інформацією керівниці прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталії Гуменюк, командування злочинної армії РФ дуже боїться активного та потужного наступу українських військових на півдні.

Джерело:  Апостроф TV

Чому окупанти бояться контрнаступу ЗСУ на півдні України 

За словами Гуменюк, наразі окупаційна армія стягує сили та військову техніку з Мелітополя Запорізької області на окуповані території Херсонської області, де будує  оборонні споруди, оскільки побоюється просування українських військових.

При цьому, керівниця прес-центру ОК "Південь" зазначила, що українські військові тримають під щільним вогневим контролем усі логістичні маршрути ворога на Херсонщині.

Проблема для рашистів полягає в тому, що вони не можуть підтягувати резерви саме з боку окупованого Криму. Для них це проблематично робити з технічного погляду. До того ж, моральний рівень там падає з кожним днем. Окупанти на лівому березі Херсонщини та в Криму розуміють, що для них події розвиватимуться, як на правому березі. І це заважає швидко формувати резерви, - зазначила Гуменюк.

Крім того, в тимчасово окупованому Криму активізувався партизанський рух, який співпрацює з Силами оборони України. Окупанти нічого не можуть із цим вдіяти.

Партизани у Криму відчувають велику підтримку з боку Сил оборони України. Рух опору на півострові як співпрацює з нами, так і сам виявляє ініціативу. Окупанти нічого не можуть вдіяти, хоч і намагаються тиснути на репресії, вишукуючи проукраїнських громадян. Територія там велика, а сил у них з кожним днем дедалі менше, - підкреслила голова пресслужби ОК "Південь".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?