Путін підписав указ про початок осіннього призову — перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін підписав указ про початок осіннього призову — перші подробиці

Путін підписав указ про початок осіннього призову — перші подробиці
Джерело:  online.ua

29 вересня офіційно стало відомо, що очільник Кремля Володимир Путін підписав указ про початок осіннього призову в російську армію з 1 жовтня.

Джерело: росЗМІ

Путін призиває в армію понад 100 тисяч громадян РФ

У підписаному диктатором документі йдеться про те, що осінній призов триватиме протягом жовтня-грудня. Згідно з планом, призвати хочуть 130 тисяч росіян.

Указ набуває чинності у день його публікації.

Фото — скриншот

Поки Путін своє рішення жодним чином не прокоментував.

Що важливо розуміти, у країні-агресорці традиційно двічі на рік проводять призови в армію: весною і восени.

Фото — скриншот

Влада РФ планує мобілізувати чоловіків у Москві

Як повідомив нещодавно представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, попри те, що раніше мешканці Москви мали змогу уникнути тотальної мобілізації у Росії, незабаром й вони почнуть потрапляти на фронт.

Переважно ця хвиля мобілізація публічної пройшла осторонь Москви і Московського регіону, хоча тут не йдеться про гастарбайтерів чи якісь неблагонадійні верстви населення, — заявив нещодавно представник ГУР.

Андрій Юсов звертає увагу на те, що пересічних чоловіків з російської столиці мобілізація поки не зачепила. Проте зовсім скоро ситуація може кардинально змінитись.

Згідно з даними української розвідки, цього разу все буде трошки по іншому. Попри те, що режим російського диктатора Володимира Путіна робив все можливе, щоб вберегти жителів Москви, мобілізація неминуче торкнеться їх також.

Окрім того, Андрій Юсов нагадав, що прихована мобілізація триває в Росії від початку розв’язаної злочинної війни проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?